DVD-tip voor de kids: Zambezia

Zambezia, de meest kleurrijke animatiefilm van de laatste maanden, is vanaf nu ook verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. De jonge valk Kai wist onze kids alvast mee te slepen in een spannend avontuur…

De jonge valk Kai (Vlaamse stem van Arne van vtmKzoom) en zijn vader hebben het opperbest samen, maar wanneer Kai een toevallige passant hoort vertellen over de vogelstad Zambezia, wordt hij nieuwsgierig en wil hij het ouderlijke nest verlaten.

Dik tegen de zin van zijn vader trekt Kai toch naar Zambezia waar hij zichzelf kandidaat stelt om lid te worden van de de Hurricanes, de bewakers van de stad. De stoere vogels beschermen de andere bewoners van de maraboes én de gevaarlijke leguanen. Maar natuurlijk loopt het fout en staat Zambezia op het punt om vernietigd te worden. Kunnen Kai en zijn vrienden de stad van de ondergang redden?

Zambezia is een heel frisse, kleurrijke prent die zeker in de smaak zal vallen bij het jonge publiek. Kai en zijn vriendinnetje Zoey (Joyce van vtmKzoom) weten iedereen mee te trekken in het verhaal en zorgen voor grappige, pakkende en heel wat fijne momenten in de film.

Zambezia – vanaf 29 mei 2013 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray

Partner Content