Groeimeter: 5x leuke exemplaren

Door -
groeimeter
©GettyImages
Je kleintje groeit als kool en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk bijhouden. Een groeimeter in de kinderkamer is daar de ultieme oplossing voor. Libelle Mama zocht enkele toffe exemplaren voor je uit:

5x kijk eens hoe snel ik groei!

Mooi en stijlvol

Deze groeimeter van het Deense merk Sebra is gemaakt van kunstpapier dat vastzit tussen twee houten houders. De meter bestaat uit twee thema’s: een verhaal over de zee en eentje over realiteit en fantasie. De illustraties zien er niet alleen leuk uit, maar ze helpen je kind ook bij het leren kennen en begrijpen van de natuur om hem heen. 

groeimeter
©Sebra

€ 34,95 – Shop hier

Voor broer én zus

Deze kindergroeimeter staat vol schattige dino’s en wordt geleverd met vier houten meetclips. Zo hebben alle broertjes en zusjes een eigen fiche.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

©Youtube

€ 30 – Shop hier

Leerijk en plezierig

De gigantische poster van 1m80 op 1m zit opgerold in een langwerpige verpakking. Leg de kleurposter op de vloer of op tafel voor urenlange kleurpret, in je eentje of met de hele familie. Of hang hem aan de muur als je te weten wilt komen of je kindje alweer gegroeid is. Mooi meegenomen: kinderen komen, op een originele manier, meer te weten over het menselijk lichaam.

groeimeter
©OMY

€ 22,90 – Shop hier

Met een persoonlijke touch

Een hippe en unieke meter, omdat je hem kunt personaliseren met de naam van je zoon of dochter.

groeimeter
©naamkadoenzo.nl

€ 33,50 – Shop hier

Hoe groot ben jij? Zo groot als een berg!

Dankzij de stoffen groeimeter van Vilac hou je perfect de lengte van je kleine schat bij. Bovendien is het een échte eyecatcher. Win-win!

 

groeimeter
©Vilac

€ 22,95 – Shop hier

Ook de moeite:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here