Kinderwinkel opent ‘s avonds de deuren

Wanneer ga jij kleertjes shoppen voor je kroost? Even snel op woensdagvoormiddag tussen het boodschappen doen door? Of in het weekend terwijl zoon- of dochterlief erbij is? Geef toe, het is niet altijd evident om je kinderen op een rustige, ontspannende manier van een nieuwe garderobe te voorzien. Kinderwinkel De Drie Duimpjes opent daarom ‘s avonds de deuren voor een “private shopping night”.

Stel je even voor dat je samen met een aantal vriendinnen of je mama rustig kan gaan shoppen wanneer al jouw werk er 's avonds opzit én de kids in bed liggen Zalig, toch! Maar alle winkels zijn dan al lang gesloten natuurlijk.

Om dat probleem te verhelpen start kinderwinkel De Drie Duimpjes in Zwijndrecht met een "private shopping night" zodat jij 's avonds (tussen 20u en 22u) in een rustige, ontspannen sfeer kan gaan shoppen.

Jij kiest een datum, nodigt vriendinnen, familie, buren of collega's uit en De Drie Duimpjes zorgt voor een hapje, drankje én natuurlijk een hele winkel vol toffe spullen en mooie kleertjes. Ter plekke krijg je persoonlijke tips en advies en wordt tijd uitgetrokken om het verhaal achter de vele collectie te vertellen.

Een home party dus, maar dan in de winkel zelf in plaats van bij jou thuis! Iedereen krijgt op het einde van de avond een uniek geschenkje mee naar huis en de gastvrouw die het initiatief nam, ontvangt nog een cadeaubon ter waarde van 10% van het totaal dat die avond is aangekocht.

De Drie Duimpjes – Dorp West 31 – 2070 Zwijndrecht
Meer info & reservatie avondshopping: www.dedrieduimpjes.be

 

Partner Content