5x kookboeken met kindvriendelijke gerechten

Door -
kookboeken met kindvriendelijke gerechten
©GettyImages
Toegegeven: het is niet altijd even makkelijk om een maaltijd op tafel te toveren die je kind(eren) lust(en). In zo'n geval kunnen kookboeken met kindvriendelijke gerechten je redding in nood zijn, om van a tot z te volgen of om er je eigen draai aan te geven.

Dit wordt lekker smullen

The Green Kitchen at Home

Maak de lekkerste vegetarische gerechten die David en Luise ook elke dag voor hun eigen gezin maken. ‘The Green Kitchen at Home’ is een échte aanrader mét prachtige foto’s! Een combinatie van zoet en zout, of fruit dat verwerkt is in hartige gerechten: in dit exemplaar kan het allemaal. Let wel: het gaat hier niet om snelle recepten, dus een dagje mealpreppen is aangeraden.

kookboeken met kindvriendelijke gerechten

Verscheen bij Becht. € 25,99. Je koopt het hier.

Gezond fastfood

Met ‘Gezond fastfood’ eet je lekker en gezond, zonder uitgebreid inkopen te hoeven doen of lang in de keuken te moeten staan. De recepten zijn ingedeeld op tijd en bevatten pure en onbewerkte ingrediënten. Je kookt met gewone superfoods die makkelijk verkrijgbaar zijn, zoals courgette, ui, tomaat, banaan en aardbeien.

kookboeken met kindvriendelijke gerechten
©easydailyfood.com

Verscheen bij Karakter Uitgevers. € 21,50. Je koopt het hier.

Chickslovefood: het kidsproof-kookboek

Ouders die voor hun kind willen koken, komen met ‘Chickslovefood: het kidsproof-kookboek’ volledig aan hun trekken. Het boek bevat heerlijke recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en zoetigheden. Het concept: hoe kook je snel, gezond en gevarieerd, zonder dat je twee keer moet koken: eerst voor je kleintje(s) en daarna voor jezelf? Met dezelfde ingrediënten en enkele aanpassingen eet iedereen mee.

 

kookboeken met kindvriendelijke gerechten

Verscheen bij Spectrum. € 18,50. Je koopt het hier.

Wat eten we vanavond? 2

Vers en gezond koken op drukke dagen is niet haalbaar? Toch wel! Het boek toont hoe je in de dagelijkse rush lekkere en gezonde gerechten op tafel zet. Met pure, verse ingrediënten én met applaus van het hele gezin.

kookboeken met kindvriendelijke gerechten

Verscheen bij Van Halewyck. € 25. Je koopt het hier.

Easy peasy family

Gemakkelijke thuismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks, drankjes en traktaties: je vindt ze allemaal in dit boek!  Met honderd recepten, praktische tips en veel informatie over eetgedrag is ‘Easy peasy family’ een must-have voor ouders met kinderen van basisschoolleeftijd.

kookboeken met kindvriendelijke gerechten

Verscheen bij Fontaine Uitgevers. € 30,29. Je koopt het hier.

Ook voor in de boekenkast:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here