Lekker én goedkoper een dagje op stap

Heerlijk een dagje naar een leuk pretpark, wie wil dat nu niet? Maar een uitstap met het hele gezin, betekent vaak een hele hap uit het budget. Gelukkig kan je met allerlei kortingen verschillende pretparken op een budgetvriendelijke manier bezoeken. Bobbejaanland bijvoorbeeld!

Iedereen praat over de crisis. De boodschappen worden duurder, kleding voor je kleintjes wordt steeds prijziger en ook uitstapjes met het gezin zijn een hele hap uit het budget. Gelukkig vind je tegenwoordig leuke uitstapjes tegen fijne kortingen.

Plopsaland, leuk voor jong en oud

Wanneer je kinderen graag naar Amika, Samson en Gert of K3 kijken, weet je zeker dat een bezoekje aan Plopsaland de Panne een geslaagd dagje uit wordt. Hier zie je dagelijks alle grote sterren van Studio 100 voorbij komen en geniet je van spetterende liveshows. Je kinderen zingen alle liedjes ongetwijfeld uit volle borst mee.

Bos, woestijn en regenwoud

Voor een spannende én leerzaam uitstap is Planckendael heel geschikt. Hier begeef jij je in de bossen van Zuid-Amerika, de regenwouden van Azië en de savannes van Afrika. Je leert hier over verschillende dieren, diverse continenten en klimaten. Ga met de korting Planckendael naar dit bijzondere park en geniet de hele dag.

Neem een duik in de onderwaterwereld

Liefhebbers van de onderwaterwereld bezoeken misschien Boudewijn Seapark. In dit pretpark zie je shows van dolfijnen, de kunstjes van zeeleeuwen en  de gekke gewoontes van zeehonden. Er is ook volop ruimte om lekker te spelen. Zo beleef jij met je kleintjes een overgetelijke dag! Hier kan je gebruik maken van de Boudewijn Seapark korting.

De meeste uitstapjes zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen, wat het kiezen een stuk gemakkelijker maakt. En het leuke is: veel uitstapjes bezoek je nu met leuke kortingen!

Meer informatie op www.uitmetkorting.be

Partner Content