Minimonsters veroveren de supermarkt

Kinderen met plezier laten eten? Met producten die zorgen voor een evenwichtige voeding? Niet altijd een sinecure, maar Carrefour Kids biedt een mooi evenwicht.

Een team van specialisten in kindervoeding en pediatrie heeft bij de ontwikkeling van het volledige Carrefour Kids-gamma rekening gehouden met de specifieke groei- en energiebehoeften van kinderen op sleutelmomenten van de dag. Het ontbijt, vieruurtje en dessert werden onder de loep genomen, producten werden ontwikkeld, getest en goedgekeurd door een panel van kinderen.

Nieuwe recepten zorgen ervoor dat kinderen zich met plezier aan evenwichtige voedingsproducten wagen. Zo bevatten de producten geen bewaarmiddelen en wordt de suikerinname strikt gecontroleerd.

De Carrefour Kids bestaat uit een 20-tal producten die telkens voorgesteld worden door minimonsters. Elk monster heeft z'n eigen persoonlijkheid en behoeften op een specifiek moment van de dag. Zo loodst Cécile je door de ochtend met, Malc is dan weer een expert in melk en zuivelproducten, Sam is onmisbaar bij het fruit en Toni is dé koekjesspecialist bij uitstek.

Om de dag goed te beginnen, is er een uitgebreid gamma ontbijtgranen én confituur in een knijpfles. Voor het vieruurtje komen de minimonsters op de proppen met meeneemverpakkingen die makkelijk in de zak of boekentas passen. Zo zijn er de drinkflesjes met compote zonder toegevoegde suikers en verse kaas met aardbeien. Ook de drankjes uit het gamma kregen een praktischer formaat waardoor ze de ideale oplossing zijn voor op de speelplaats. Kinderen kunnen hier kiezen uit water, melk en chocolademelk.

Partner Content