Nieuwjaarsbrief: 4x leuke exemplaren om versjes op te schrijven

Ben je nog op zoek naar een mooie nieuwjaarsbrief voor je peuter of kleuter? Wij hebben alvast enkele vrolijke exemplaren!

Schrijf je versje op een mooie nieuwjaarsbrief

Kies hieronder jouw favoriete nieuwjaarsbrief en klik op ‘downloaden’ om het op te slaan en af te printen.

Diertjes in het bos

Diertjes in het bos

Diertjes in het bos

IJsbeer en rendier

IJsbeer en rendier

IJsbeer en rendier

Een vrolijk rendier

Een vrolijk rendier

Een vrolijk rendier

Sneeuwlandschap

Sneeuwlandschap

Sneeuwlandschap

Ook met versjes voor de brief kunnen wij je helpen!

Als je samen met je kindje een nieuwjaarsbrief wilt maken, kun je kiezen voor een eenvoudig versje op een mooie kaart. Hier vind je alvast wat inspiratie.

© Getty Images

Wat als kinderen goede voornemens zouden hebben?

Stoppen met roken, sporten, gezond eten, … Het zijn maar enkele van de vele goede voornemens die volwassenen willen waarmaken in het nieuwe jaar. Maar wat als kinderen goede voornemens zouden hebben?

Spelletjes voor kinderen op oudejaarsavond

Oudejaarsavond is voor iedereen een lange avond: uitgebreid tafelen, eventueel cadeautjes uitpakken en aftellen naar het vuurwerk. Peuters doen meestal een dutje tussen maaltijden en vuurwerk (en baby’s slapen er vaak doorheen), maar kleuters of jonge kinderen wachten gretig tot middernacht. Die tijd kun je overbruggen met leuke spelletjes en activiteiten.

Deze nieuwsjaarsbrieven maak je zelf in een wip

Met een likje verf, een streepje washitape en een paar leuk stickers tover je dit jaar een leuke nieuwjaarsbrief uit je kerstmuts of feesthoed.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content