Ontdek de talenten van je kids met LearnyApp

Ben je op zoek naar een leuke, educatieve tablet app voor je kids? En wil je hieruit zelf ook wat bijleren over je kleine spruit? Dan is Learny helemaal jouw ding!

Learny helpt je om de interesses, skills en talenten van je kinderen te ontdekken door middel van educatieve spelletjes op tablet. Terwijl je kids spelen, kan jij als ouder zien hoe ze evolueren op het parent dashboard. Meer nog, je krijgt niet alleen toegang tot statistieken, maar ook tot persoonlijk advies en benchmarks

Educatieve, speelse games

Kinderen leren via educatieve games skills binnen verschillende domeinen (rekenen, taal, muziek, motoriek, sociale vaardigheden, …). Zo leren ze via de app niet alleen tellen, maar worden ze ook gestimuleerd om muziek te spelen of raadsels op te lossen. Ieder kind evolueert op zijn eigen ritme (principe van gedifferentieerd leren) op een speelse manier. Specifieke talenten worden gestimuleerd door extra oefeningen binnen bepaalde domeinen.

Parent dashboard

Het parent dashboard laat ouders toe de activiteiten binnen de spelletjes te volgen. Zo zal je kunnen zien hoeveel keer je kind een bepaald spel heeft gespeeld en hoe lang het daarover doet. Je kan helemaal zelf het programma voor je kind samenstellen, met spelletjes die je zelf kiest. Bekijk de evolutie die je kind doormaakt en leer wat hij of zij allemaal kan.
 
De app biedt je ook de mogelijkheid om een virtuele knuffel of een kus te sturen om je kids te stimuleren. Verder krijg je ook advies en tips om nog beter te begrijpen wat er in je kind omgaat.

[imageid:868291;width:140;height:;align:left]
Learny is een innovatieproject van Sanoma. Momenteel zitten we in ontwikkelingsfase en zijn we op zoek naar mensen die de eerste versies willen testen. Ben je benieuwd en wil je graag meewerken aan deze testfase? Schrijf je dan nu in op de beta versie van de LearnyApp.
 

Partner Content