10x overheerlijke kerstcupcakes

Haal tijdens de feestdagen de bakker in jezelf naar boven en maak deze mooie en overheerlijke kerstcupcakes als dessert. Je doet er de zoetebekjes in je familie sowieso een groot plezier mee!

Een zoete kerst met deze kerstcupcakes

Cupcakes zijn eigenlijk niet zo moeilijk om te maken. Je kiest het basisrecept voor vanille cupcakes of chocolade cupcakes en er bestaan allerlei toppings om je cakeje mee te versieren: botercrème, suikerpasta, marsepein, chocopasta, confituur en ga zo maar door. Wij geven je alvast wat inspiratie om tijdens de feestdagen een topdessertje op tafel te toveren!


Nog meer feestelijke ideetjes

Tips om zelf een kerstfoto van je kinderen te maken

Een kerstkaartje moet voor jou origineel, leuk en creatief zijn met bovendien de snoetjes van je kroost erop? Wel, met een beetje hulp doe je het gewoon zelf. Weg met de typische clichés, statige foto’s en beelden zonder fun. Deze tips halen dat artistieke talent in jezelf zo naar boven.

10x alcoholvrij aperitieven tijdens de feestdagen

Bij de feestdagen hoort een glaasje cava of champagne, maar als je zwanger bent of borstvoeding geeft, laat je dat beter achterwege. Kies liever een van deze tien drankjes met bubbels, maar zónder alcohol.

Zo bak je zelf de lekkerste kerstkoekjes

Niets leukers dan met je kinderen de keuken induiken en samen kerstkoekjes bakken. Wij vonden alvast enkele gemakkelijke receptjes bij onze collega’s van Libelle Lekker.

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content