© IG Beyoncé

POLL: neem jij je kleuter mee in de verloskamer?

Onlangs liet de Amerikaanse zangeres Beyoncé weten dat ze, naast manlief Jay Z, ook haar dochter Blue Ivy mee in de verloskamer wil wanneer ze moet bevallen van de tweeling. Het koppel wil er een ‘bijzonder familiemoment’ van maken en hun dochter niet het gevoel geven dat ze uitgesloten wordt.

Beyoncé wil haar dochter mee in de verloskamer

Doorgaans bevinden zich in de verloskamer enkel de vrouw die moet bevallen, dokter, verpleegsters en een partner als steun. Zangeres Beyoncé en manlief, rapper Jay Z, willen echter dat hun dochter Blue Ivy (5) de bevalling ook bijwoont. Het koppel wil er een ‘bijzonder familiemoment’ van maken en wil hun vijfjarige dochter het gevoel geven dat zij ook deel uitmaakt van het hele gebeuren. “Ze zijn bang dat hun dochter zich misschien buitengesloten zal voelen als de tweeling er eenmaal is, dus proberen ze haar bij elke stap te betrekken”, vertelt een bron aan The Daily Star.

Om het plaatje helemaal compleet te maken, zou Blue Ivy al een verpleegsterspakje op maat hebben gekregen (ter waarde van zo’n €1.000), speciaal ontworpen door het Franse modehuis Givenchy.

Wat denk jij?

Partner Content