Sidderen en beven in (pret)parken

Wil je deze Halloween sidderen en beven op locatie? Check dan de speciale activiteiten in onderstaande (pret)parken…

Disneyland Parijs

Van 1 oktober tot 4 november 2012 wordt je in heel Disneyland Parijs ondergedompeld in ware Halloweensfeer. Niet alleen is het hele park versierd, ook de verschillende Disney karakters zijn speciaal voor de gelegenheid griezelig uitgedost. En als klap op de vuurpijl kan je 's avonds (van 20.30u tot 01.00u) genieten van attracties die langer open blijven. Want 's nachts komen de spoken tot leven…

Meer info: www.disneylandparis.co.uk

Aventure Parc

Vanaf zaterdag 27 oktober baadt Aventure Parc Wavre in een griezelige Halloweensfeer en verwacht het park de meest onverschrokken bezoekers. Ga er de confrontatie aan met de vreemde wezens die zich in de vier uithoeken van het park verbergen. Heksen, zombies en spoken vergezellen je tijdens de verovering van de hoge bomen. Kom je verkleed? Dan mag je gratis op de spannende Forest Jump!

Meer info: www.aventureparc.be

Parc Astérix

Van 27 oktober tot 7 november 2012 gaan de dapperste Galliërs op zoek naar de griezeligste plaatsen. Ontdek met je familie de griezelige nachten in het park. Je ontmoet spoken, heksen en boze geesten in de straten van het Oude Parijs en het Gallische dorp, terwijl de tovenaar Iris de dappersten hypnotiseert in het nieuwe Egyptische universum.

Meer info: www.parcasterix.fr

Bruparck

Het belooft een spetterende herfst te worden in The Village in Bruparck. Op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november is het jaarlijkse griezelfestijn er weer. Faki de fakir, waarzegger Tristiano en professionele grimeurs zorgen voor een te griezelig dagje uit. Voor de echte durfallen is het duistere doolhof de place to be. Een spectaculaire vuurshow sluit de avond in stijl af.

Meer info: www.bruparck.com

Bobbejaanland

Van 13 oktober tot en met 21 oktober en van 27 oktober tot en met 4 november wordt ook Bobbejaanland omgetoverd tot Halloween-decor. In het vampierendorp kan je maar beter op je hoede zijn want achter elke hoek kan er een vampier zitten die maar al te graag zijn tanden in je nek wil planten. Voor oudere kids (vanaf 16 jaar) is er dit jaar ook The Labyrinth of Evil, een gruwellabyrint dat al je grootste angsten werkelijkheid doet worden.

Meer info: www.bobbejaanland.be

Walibi

In Walibi hebben zombies het voor het zeggen van 20 oktober tot 4 november. Een hels labyrint bezorgt je gegarandeerd slapeloze nachten, het Mad House 3D is dan weer een geschifte plak met muren die bewegen en het water van de Gold River is voor de gelegenheid griezeliger dan ooit.

Meer info: www.walibi.be

Bellewaerde Park

Bellewaerde Park pakt dit jaar uit het ZoorRror: een gloednieuw Halloween universum, met originele nieuwe attracties én animaties. Een vulkaan is tot uitbarsting gekomen en gemuteerde monsters uit de onderwereld zijn naar boven gekropen. Door spleten en kloven die veroorzaakt werden door de kracht van de vulkaanuitbarsting hebben verschillende monsters zich een weg gebaand naar Bellewaerde Park waar ze de bezoekers maar al te graag aan het schrikken brengen.

Meer info: www.bellewaerdepark.be
 

Plopsaland

De Pompoenkoning verwelkomt naar jarenlange traditie alle gasten in Plopsaland De Panne. Maar tegelijk waarschuwt hij voor alle loslopende griezels. Wie schrik heeft, blijft maar beter thuis! Stoere piraten piraten kunnen samen met Piet Piraat en Berend Brokkepap griezelen tijdens de Piet Piraat Halloween Show. En natuurlijk vinden er ook de Ketnet Halloween Nocturnes plaats. In Plopsa Indoor Hasselt kan je Halloween vieren met een fantastische Bobo Halloweenshow!

Meer info: www.plopsaland.be

Bron: Libelle.be

Partner Content