Snel recept: favoriete havermoutpap van Erika Van Tielen

Ook bij Erika Van Tielen kunnen de ochtenden met haar twee kinderen hectisch verlopen. Toch maakt ze altijd een momentje vrij om een lekker én gezond ontbijt op tafel te zetten. Haar favoriet? Havermoutpap met banaan, kokos en mango!

Dé favoriete havermoutpap van Erika Van Tielen

Wat heb je nodig?

Hoe maak je het?

  1.  Meng de havermout en de yoghurt samen.
  2. Snij de banaan en mango in stukjes. Voeg deze toe aan de havermoutpap.
  3. Werk af met schilfers kokosnoot en een scheutje vloeibare honing.

Lees ook:

Partner Content

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."