Spelletjes spelen voor het goede doel

Je kinderen kijken ongetwijfeld reikhalzend uit naar de eindejaarsperiode. Benieuwd welke cadeautjes ze onder de kerstboom zullen vinden. Benieuwd welk speelgoed de kerstman in petto heeft voor hen. Maar wist je dat er kinderen zijn die helemaal geen speelgoed hebben om mee te spelen? Om hen óók een fijne kerst te bezorgen, springt Cartoon Network in de bres.

Laat jouw kinderen op een leuke manier hun steentje bijdragen en speelgoed inzamelen voor Kinderen van de Voedselbank. Van 6 december tot 6 januari 2014 vinden ze op www.CartoonNetwork.be iedere week een nieuw kerstspel terug waarin ze als hulpje van de kerstman allerlei opdrachten moeten uitvoeren om munten te verzamelen.

Hoe meer munten er verzameld worden, hoe meer speelgoed er gedoneerd wordt aan de kinderen die het echt nodig hebben. Dus hoe meer spelletjes je kinderen spelen, hoe groter hun bijdrage!

En dat speelgoed gaat naar Kinderen van de Voedselbank, een stichting die strijdt tegen kinderarmoede. Zelf hebben jouw kinderen er ook nog iets aan, want de top 10-scores op het einde van de periode gaan zelf met een leuke prijs naar huis!

Het speelgoed wordt ter beschikking gesteld door speelgoedfabrikant BOTI en Koninklijke Jumbo.
Meer info: www.cartoonnetwork.be en www.kinderenvandevoedselbank.nl

Partner Content