Deze verdwaalbandjes zijn nuttig én mooi

verdwaalbandjes
© getty images
Doe je kindje, wanneer je drukke plekken bezoekt, altijd een verdwaalbandje om. Geraak je elkaar kwijt, dan word je allicht meteen opgebeld dankzij het telefoonnummer op het bandje. Een gedoe, of lastig rond de pols? Helemaal niet. Wij vonden een paar prachtexemplaren.

Met deze leuke verdwaalbandjes ben je gerust deze zomer

Verdwaalbandjes voor op het strand

 

Is je bestemming de Belgische kust? Dan moet je deze in huis halen. Net zoals op andere verdwaalbandjes is er ruimte voor een naam en telefoonnummer, maar er is meer. Je kiest het armbandje met dezelfde afbeelding als de orientatiepaal dicht bij jullie zitplek. Zo vind je kindje jullie gemakkelijk terug en hoeft het telefoonnummer hopelijk nooit gebruikt te worden.

 

Te koop op www.orientatiepalen.be

Blitse SOS-bandjes op maat

Weet je nu al dat je vast geen pen bij de hand zult hebben wanneer het bandje moet beschreven worden? Laat dan jullie eigen polsbandjes op maat maken. Je geeft online 2 regels tekst in, kiest de favoriete kleur van je oogappel en binnen de 24 uur heb je je bandje in huis. En ze zijn nog eens oersterk en watervast ook.

Te koop op www.goedgemerkt.nl

Lederen verdwaalarmbandjes

Bij atelier Feryen maken ze prachtige lederen bandjes met de naam van je kleine kapoen en jouw telefoonnummer erop. Het bandje mag mee in het zwembad, naar bed en in de douche… Er wordt geen gebruik gemaakt van een slotje, maar van een knoop. Daardoor is het ook voor gevoelige armpjes geschikt. De knoop is niet door kinderhandjes open te maken, en zorgt ervoor dat het bandje verstelbaar is.

Te koop op www.atelierferyn.be

Of scoor het Libelle-verdwaalarmbandje op de Ketnet Zomertour!

Breng een bezoekje aan onze Libelle-stand op de Ketnet Zomertour en ontvang er een gratis verdwaalarmbandje. Leuk toch?

Data en steden:

  • Zaterdag 13/07: Rondplein Mol
  • Zaterdag 20/07: Grote Markt Sint-Niklaas
  • Zondag 21/07: Rotonde (Rochehelling) Wenduine
  • Zaterdag 27/7: RAC-parking Deinze
  • Zondag 25/8: Grote Markt Diest
  • Zaterdag 31/8: Nelson Mandelaplein Kortrijk

In vakantiestemming? Deze artikels zullen jou vast wel interesseren:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here