Vliegtip van de week – Pepernoot

Een handvol voorstellingen, een snuifje pianomuziek en een saus van energieke workshops. Ziedaar het recept voor een geslaagde Pepernoot! Op 23 februari is dit jaarlijkse geweldige festival weer te gast in Dilbeek. Daarna verhuist het op 16 maart naar Strombeek en op 23 maart naar Strombeek. Zing, dans, luister en feest!

Een greep uit het programma van 23 februari:

Workshop Instrumenten

In de workshop Maak je eigen muziekinstrument ga je aan de slag met allerlei materiaal. Groot, klein, hard of zacht… Wist je dat je zelfs met vilt een muziekinstrument kan maken? Nu nog juist leren spelen!

Dansen met dons

In deze workshop spelen kussens de hoofdrol. Maar wie dacht een uurtje rustig te kunnen slapen komt bedrogen uit. Vallen, rollen, glijden, schuiven op en over het kussendons: dát is de boodschap! Wie kan dansen met een kussen op zijn hoofd, tussen de benen of op de tippen van zijn tenen?

Gelukkig Genoeg

Gelukkig Genoeg is een muzikale en poëtische voorstelling. Een pianist laat zijn magische vingers over de pianotoetsen glijden en een dichter vertelt verhalen uit zijn kindertijd. Authentieke zwart-witfoto’s uit het Huis van Alijn schuiven ondertussen over het scherm. Klaar om te dromen?

Move

Wanneer je het niet verwacht, duiken Giulia en Anabel op. Deze twee danseressen brengen hun voorstelling in een mobiel decor. Het publiek neemt er rond plaats, terwijl zij elkaar uitdagen om steeds wilder te gaan dansen.

Meer info: www.uitmetvlieg.be
 

Partner Content