Win gouden ticket voor opening eerste LEGO Store in België

Op donderdag 26 september 2013 opent de allereerste LEGO Store in België de deuren. Maar jij kan alvast een dagje vroeger binnen stappen in de wondere wereld van de bekende bouwblokken dankzij Zappybaby. Wij geven namelijk 2 gouden familietickets weg voor de exclusieve opening op 25 september vanaf 16u in het Wijnegem Shopping Center.

2 families (max. 4 personen) kunnen op woensdag 25 september 2013 de exclusieve opening bijwonen van de opening van de allereerste LEGO Store in België.

De gloednieuwe LEGO Store is een wereld van ongelimiteerde creativiteit. Deze concept store staat garant voor creativiteit, eindeloos plezier, het stimuleren van de verbeelding, de kwaliteit van LEGO producten en de beschikbare diensten. De LEGO fans zullen vanaf nu betoverd worden door de exclusieve sets die je nergens anders in België kan kopen, speciale LEGO activiteiten voor de kids en vele andere verrassingen.

Eén van de hoogtepunten in de LEGO Store is de "Pick-a-Brick"-muur. Deze muur biedt de mogelijkheid om naar hartenlust alle LEGO blokjes en elementen afzonderlijk te kiezen. Verder is er ook nog de "LEGO Expo" waar je unieke creaties kan bewonderen en de "Digital Box" waarbij een 3D-model van het product wordt weergegeven wanneer je een LEGO-doos voor een camera houdt.

Tijdens de opening kunnen de kinderen deelnemen aan een heuse bouwdemonstratie en natuurlijk gaan jullie na afloop niet met lege handen naar huis. Willen jullie zo'n gouden ticket winnen? Bezorg ons dan snel een foto die bewijst dat jullie grote LEGO-fans zijn!

De winnaars worden persoonlijk verwittigd op maandag 23 september.
Het event gaat door op woensdag 25 september van 16u tot 18u in de nieuwe vleugel van het Wijnegem Shopping Center.

Partner Content