Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© John Rossi

WOW: Papa en dochter doen ‘Belle en het Beest’ fotoshoot

Fotograaf Josh Rossi wilde zijn driejarige dochter Nellee een cadeau geven dat ze voor eeuwig zou koesteren. Hij vond er niet beter op om haar te verrassen met een fotoshoot in het thema van de Disney-film 'Belle en het Beest' waarin zij en haar papa de hoofdrol zouden spelen!

Een prachtige fotoshoot in het thema van ‘Belle en het Beest’

De liefde van een papa voor zijn dochter gaat soms ver. Zelfs zo ver dat hij een hele fotoshoot in het thema van de Disney-film ‘Belle en het Beest’ organiseert. Althans, dat is wat de Amerikaanse Josh Rossi voor zijn driejarige dochter Nellee deed. Als fotograaf wist Josh immers perfect hoe hij zo’n fotoshoot moest aanpakken.

Josh Rossi reisde één week lang doorheen Europa om foto’s te nemen van sprookjesachtige locaties die hij kon gebruiken voor de fotoshoot. Hij bezocht in totaal vijf steden en fotografeerde tussendoor nog enkele kleine dorpjes. Daarnaast maakte hij ook foto’s van drie prachtige kastelen, waaronder Slot Neuschwanstein in Duitsland.

“Ik besefte dat het belangrijkste wat we als ouder kunnen doen is tijd spenderen met onze kinderen en met elkaar spelen. Herinner je nog die gekke fantasie die je vroeger had als kind? En herinner je nog hoeveel plezier je toen had? De tijd die ik doorbracht met mijn dochter was helemaal zoals toen… samen dromen en creatief zijn!”, zegt Josh.

De reden waarom hij Belle en het Beest als thema koos, was de boodschap die het verhaal van de film meegeeft: ware liefde en geaccepteerd worden zoals je bent. Door de scènes uit de film na te spelen met zijn dochter wil hij zijn liefde voor haar tonen en haar een mooie herinnering geven aan de leuke tijden die ze samen hebben beleefd.

Bekijk hier ook ‘the making of’

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer van dit? Check dan zeker ook:

Partner Content