The Gentlemom: Lief, mama, vriendin, dochter…

Door -
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Mama zijn is niet de enige rol die je hebt als vrouw. Je bent ook vriendin, partner, dochter, werknemer… Het is niet altijd zo makkelijk om een goed evenwicht te vinden tussen al die rollen. The Gentlemom heeft alvast een handige trucje om al die rollen te kunnen vervullen.

Zappy Ouders x The Gentlemom slaan de handen in elkaar voor #echtemamas. Met #echtemamas willen we aan alle mama’s de boodschap meegeven dat wat je ook doet en zolang je je buikgevoel volgt,  je altijd geweldig bezig bent als ouder, lief, vriendin, dochter…!  Het is heus niet zo erg om eens me-time te nemen om samen met je vriendinnen plezier te maken of je kinderen eens aan een babysit toe te vertrouwen om te genieten van een romantische avond met je partner.

Heb jij een boodschap voor andere mama’s of wil jij mama’s die het soms moeilijk hebben een hart onder de riem steken, laat het ons weten met #echtemamas.
Hier vind je nog meer vlogs van Zappy Ouders x The Gentlemom