Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een drukke bende

Door de moderne fertiliteitsbehandelingen worden er meer meerlingen geboren. Het opvoeden van een meerling vergt vaak veel van de ouders. Op dinsdag 27 september trekt Koppen XL enkele weken op met de ouders van een drieling en die van een vierling.

Maak kennis met Leo en zijn drie zusjes: Kaley, Jessy-May en Carrie. De vierling is nu 21 maanden oud en mama Emily heeft haar handen vol met de kinderen.

Wanneer de ene aan het eten is, moet de andere een nieuwe luier aan en net op dat moment gooit het andere zusje natuurlijk haar eten op de grond.

Koppen XL
brengt deze week een grappige, ontroerende en soms erg hectische reportage over gezinnen met meerlingen.

Zo laat Koppen XL de kijkers kennismaken met Carl en Kelly. Hun drieling is nog maar vijf dagen oud en wordt verzorgd in de prenatale afdeling, want de baby’s zijn veel te vroeg geboren. Dat overkomt de meeste meerlingen en vaak is het bang afwachten of de kindjes allemaal overleven. Gelukkig mag de drieling snel naar huis. Dan dringt het tot de jonge ouders pas echt goed door dat ze een manier moeten vinden om alles praktisch te organiseren en financieel bol te werken.

Koppen XL: op dinsdag 27 september om 21.25 u.
www.een.be