Mama’s mooiste

Tanja Dexters en Miguel Dheedene zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje: Valentina. Valentina is 47,5 cm groot en weegt 2,900 kilo. Binnenkort zijn ze te zien op tv!

"Mama's Mooiste" is de titel van het nieuwe programma met Ann Van Elsen en Tanja Dexters dat dit najaar op VT4 te zien zal zijn. Het wordt een uniek document waarin de kijker Ann en Tanja op een heel andere manier leren kennen: als mama. Het wordt een warm verhaal uit het echte leven van vrouwen die mama worden, bekend of niet.

Ann Van Elsen: ‘Ik ben heel blij dat Tanja ook een dochtertje heeft. Twee trotse mama's met twee prachtige dochters. Ik kijk er al naar uit als ze bij elkaar kunnen gaan spelen. Met June gaat het intussen heel goed. Ze groeit als kool en lijkt steeds meer op haar papa. Ze steelt uiteraard ook iedereens hart met haar mooie bruine kijkers. Ik kijk ook echt uit naar het programma dit najaar. Ik ben enorm benieuwd om mezelf in die mama rol bezig te zien. En wie weet zitten Tanja en ik met onze twee dochters binnen tien jaar samen in de sofa naar dit uniek document te kijken.'

Sinds enkele maanden filmt een VT4-cameraploeg het intieme en eerlijke verhaal van Ann en Tanja. Ann Van Elsen en Tanja Dexters, twee Bekende Vlaamse vrouwen en allebei Miss België, delen -hoe verschillend ze ook zijn- heel veel dingen in het leven.

Met slechts enkele jaartjes verschil groeiden Ann en Tanja allebei op in Mol, op een paar kilometers van elkaar. Na Tanja wordt ook Ann tot Miss België gekroond. Zo blond als Tanja is, zo donker(-harig) is Ann. En zo verschillend zijn ook hun karakters.

Toch hebben ze een nauwe band, bij belangrijke momenten zijn ze bij elkaar. Ze bellen elkaar voor raad, delen een stuk dezelfde vrienden, hebben dezelfde kennissen, hun families kennen elkaar. Misschien ligt het er wel aan dat ze uit de Kempen komen. Een regio die bekend staat voor zijn sterke karakters…

Partner Content