“Moederen is topsport”

Wat is een mindfulmama? Een dame in lotushouding met een kabbelend beekje op de achtergrond? De realiteit? Het leven van hedendaagse mama’s lijkt nog het meest op een wildwaterrivier!

Kijk, met zo’n insteek zijn we natuurlijk wel heel erg benieuwd. En het vervolg is even schitterend. Lezen dus dat boek!

“Praktische mindfulness voor moeders is toepasbaar in het dagelijks leven van mama. Naast uitleg over wat mindfulness wel en niet is, vind je oefeningen en ervaringen van andere mama’s. Waardoor blijven zij gemakkelijk met hun aandacht in het hier en nu? Met hun tips en adviezen.”

“Mindfulness wordt niet bepaald door wat je doet, maar door hoe je het doet. Wat kun jij verwachten van mindfulness? Rust. Niet als de kinderen op bed liggen, maar op ieder moment van de dag.”

“Tijdens je zwangerschap pusht je omgeving je om vooral haast te maken met die leuke dingen… De echte schok komt als je weer gaat werken: als nieuwbakken mama start je met frisse moed aan het ochtendritueel. Over een uur moet je op je werk moet zijn. Eitje. Totdat je kind zich net voordat je naar buiten stapt, onderkotst …”

Mindfulmama
Iris Bouwman

ISBN 9789049101312 – 14,99 euro ? 154 blz. 
Een uitgave van Het Spectrum

Partner Content