Retro wandelwagens zijn hip

Jennifer Lopez en Nicole Richie zijn al fan van de oude Engelse wandelwagens van Silver Cross. Het zijn dan ook prachtige koetsen waar niet alleen je lieveling lekker veel plaats in heeft.

Ook jij kan onderin alles in kwijt. Veel te groot voor in de auto? Nee hoor, je kan ze helemaal uit elkaar halen: de wielen gaan er zo af en het bovenstuk gaat op de achterbank.

De wandelwagens kan je nog steeds nieuw bestellen op de website van Silver Cross of in gespecialiseerde winkels. Je hebt keuze tussen verschillende kleuren, modellen en ook wandelwagens voor tweelingen zijn te koop.

Goedkoop zijn ze zeker niet, tel al maar gauw 1.500 euro voor een nieuw exemplaar van de Heritage Collection. Hierbij kan je dan ook allemaal accessoires als parapluutjes, babyzakken en -zitjes voor broer of zus bestellen.

Heb je als baby zelf nog in zo’n koets gelegen? Dan heb je er misschien nog wel zo eentje op zolder staan? Deze kan je laten restaureren bij een specialist.

Allemaal een beetje te duur voor jouw portemonnee? Op websites met tweedehands spullen vind je ze veel goedkoper. De echte liefhebbers kopen zelfs zo’n kinderwagen voor de poppen van hun dochtertje.

Wij zijn alvast verkocht, jij?

Partner Content