Tips voor de eerste babyfoto’s

De geboorte van je baby is enorm indrukwekkend. Je bent vaak zo overdonderd dat je vergeet om leuke foto’s te maken van de bijzondere momenten of dat de foto’s niet zo goed lukken. Deze foto’s moet je zeker nemen voor je het ziekenhuis verlaat.

De eerste blik

Eindelijk is het dan zo ver, je baby wordt geboren. En ja ok je kan niet genoeg foto’s van je baby hebben want ze veranderen toch zo snel, maar toch is de eerste foto die je zeker moet nemen er geen van de baby zelf. De eerste foto die je zeker moet nemen is die van de blik van de mama als ze haar kindje de eerste keer ziet, dat moment kan je namelijk geen tweede keer beleven. En wie wil zo’n moment nu niet voor eeuwig vastleggen?

De eerste knuffel

De eerste keer dat je je baby mag vasthouden. Een belangrijk moment voor zowel de mama als de papa. Of het nu onmiddellijk of wat later gebeurt, het blijft belangrijk en een moment dat je nooit wil vergeten. Leg het dus zeker vast in een mooie foto. Ben je bang dat je dit moment zal vergeten vast te leggen? Een geboortefotograaf kan je hierbij zeker helpen.

De eerste keer

Een nieuwe baby zorgt ook meteen voor heel wat ‘eerste …’ momenten. En allemaal zijn ze even belangrijk want alles gebeurt maar één keer een eerste keer. Ga dus zeker mee met de verpleging om je baby te meten, te wegen, een eerste pamper aan te doen, de eerste kleertjes aan te doen,…  De eerste dagen zijn er heel wat eerste keren om zeker niet te missen.

In al zijn glorie

Wees niet verlegen en maak van de geboorte gebruik om een foto van je baby te nemen in al zijn of haar glorie. Net nadat je baby verzorgd is en net voor ze hem of haar aankleden. Maak van dit moment ook gebruik om de energie in de kamer vast te leggen, een bijzonder moment om te zien hoe zo veel mensen met zo veel energie staan te springen om je kleintje te mogen verwelkomen en te verzorgen.

Die kleine voetjes

Babyvoetjes worden vaak gedeeld als eerste babyfoto door celebs. En daar is ook een reden voor want babyvoetjes zijn toch zo schattig. Samen met de eerste identiteitskaart, het enkelbandje, van je baby leuk om de wereld in te sturen.

Partner Content