Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

11x origineel geboortekaartje

Zwanger en op zoek naar een speelse en originele geboortekaart? Wil je eens iets anders dan een gewoon kaartje? Kondig de geboorte van jullie baby aan op een uiterst originele manier met deze leuke alternatieven voor het standaard geboortekaartje.
1

Vlaams


De Vlaamse illustratoren Jacques en Lise hebben het heel goed begrepen op het gebied van geboortekaartjes. Hun originele ontwerpen zijn zo origineel en werkelijk fantastisch. Zo willen we er ook eentje (op onze deurmat zien vallen).

Meer info vind je hier.

2

Nostalgisch


Ken je dit spelletje nog van vroeger? Nu is de Cootie Catcher ook in te zetten als gepersonaliseerde geboortekaart! Op elk vlakje kunnen jullie informatie over jullie kindje delen, of een leuke foto plaatsen.

Meer info vind je hier.

3

Gelabeld


Fan van diertjes? Dan is dit strakke geboortekaartje-label iets voor jou! Een origami geometrisch hert op een houtlook achtergrond kondigt de komst van je baby aan. Liever een kraanvogel of ijsbeer? Kan ook!

Meer info vind je hier.

4

Feest!


Kondig de geboorte van jullie kindje aan met deze leuke kleine en grote vlaggetjes bedrukt met originele tekstjes en een eigen foto.

Meer info vind je hier.

Een kaart in deze vorm hebben de ontvangers van jullie aankondiging waarschijnlijk nog nooit gekregen! Plooi het kaartje zodat het in de enveloppe past en jullie familie, vrienden en kennissen kunnen het ornamentje daarna zelf in elkaar steken.

Meer info vind je hier.

5

Stapelen


Ook leuk om zelf te bewaren in de babykamer: een blokkenpiramide. Vermeld de belangrijkste gegevens op blokken en laat iedereen die je een ‘kaartje’ stuurt zelf zijn of haar piramide bouwen.

Meer info vind je hier.

Wil je het graag simpel en snel houden? Je koopt een setje polaroidfoto’s online en fotografeert de boodschap die je rond wil sturen.

Meer info vind je hier.

6

Flessenpost


Dit geboortekaartje valt wel heel opvallend door de brievenbus. De fles wordt namelijk zonder envelop verstuurd en valt daarom zeker op tussen de rest van de standaard poststukken. En dat is ook wat je wilt voor een geboorteaankondiging! Een speciale gebeurtenis vraagt namelijk om een speciale kaart.

Meer info vind je hier.

7

Een blijvertje


Een kaartje verdwijnt misschien in no time in de prullenbak. Dit pakketje bestaat uit heel veel kaartjes die samen een interieurwaardige slinger vormen. En die mag zeker gezien worden in de woonkamer!

Meer info vind je hier.

8

DIY


Ben je creatief of heb je een paar oma’s en tantes die goed zijn met naald en draad? Maak voor meter en peter deze leuke borduurschilderijtjes. Origineel en heel erg hip!

Meer info vind je hier.

9

Een mooi verhaal


Als je eens iets helemaal anders wilt dan een standaard geboortekaartje, is dit wel een heel leuk idee. Het verhaal van twee broertjes die een plan smeden om er een broertje of zusje als speelkameraad bij te hebben.

Meer info vind je hier.

Lees ook:

Volg ons op Facebook, Instagram, Pinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content