Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

5x de leukste herbruikbare zwemluiers

Bij de meeste zwembaden is het gebruik van een zwemluier verplicht wanneer je met je baby het water ingaat. Waarom dan niet kiezen voor een herbruikbaar model? Goed voor je portemonnee én voor het milieu!

Herbruikbare zwemluiers vind je in alle maten, kleuren en prijsklassen. Naast het voordeel dat ze herbruikbaar zijn, hebben ze alle goede eigenschappen van een luier. Ze zorgen ervoor dat de stoelgang netjes in de luier blijft. Daar zorgen de aansluitende elastiekjes aan de beentjes en aan de taille en een netje of een binnenzijde van katoenen badstof voor.

Makkelijk aanpasbare modellen

Sommige zwemluiers sluiten met drukknopjes, andere met velcro, waardoor je de maat makkelijk kunt aanpassen aan het lichaam van je kindje. Bovendien open je de herbruikbare zwemluiers ook makkelijk en zijn ze snel vervangen.

Lief voor je portemonnee

Een wasbare zwemluier is beter voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee. Want hoeveel zwemluiers gooi je eigenlijk weg? Sommige zijn niet eens vies, maar wel nat van het zwemwater, dus onbruikbaar voor een volgende keer.

Onze top 5 van de leukste herbruikbare zwembroekjes:
1

Lässig Splash & Fun Zwemluier Flamingo

€ 15,95 – Shop hier

2

Popolini zwemluier Zoo

€ 13,90 – Shop hier

3

Imse Vimse Zwemluier Dino

€ 17,95 – Shop hier

4

Bummis Swimme Clownfish

€ 15,95 – Shop hier

5

Iplay Zwemluier Aqua Coral Reef

€ 19,99 – Shop hier

Lees ook: