Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Lekker knus! 7x de mooiste babynestjes

Babynestjes zijn erg populair. Ze zien er niet alleen leuk uit, je baby ligt er ook echt knus en geborgen in, net als in mama’s buik. Zo’n nestje is licht en compact, waardoor je het makkelijk overal mee naartoe neemt.

Een babynestje: veilig?

Babynestjes zijn erg handig, zolang je ze maar onder toezicht gebruikt. Ook al beweren sommige fabrikanten dat het perfect veilig is om er lange tijd in te slapen, het is toch belangrijk om altijd waakzaam zijn. De zachte wanden vormen een risico als je kindje er met zijn neus en mondje tegen ligt. De kans bestaat namelijk dat hij niet voldoende zuurstof krijgt. Ook mogelijke touwtjes of koorden vormen gevaar. Je kindje zou klem kunnen raken met zijn hoofdje en mogelijks stikken.

Enkele tips:

  • Gebruik het nestje enkel als je zicht hebt op je baby en je zelf wakker bent.
  • Gebruik het niet als vaste slaapplek.
  • Laat je baby niet in een nestje bij jou in bed slapen.

Babynestjes: onze favorieten

Vrije vogeltjes

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Dit babynestje van Voksi is afkomstig uit Denemarken en is erg licht en compact, zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want het is helemaal veilig dankzij de uitstekende luchtdoorlatendheid en de 3D mesh matras. Het Voksi-nestje heeft bovendien nergens touwtjes of losse koordjes.

Voksi babynestje premium white flying – € 139,00.

Fleurige taferelen

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Het babynestje van Jollein geeft je kindje al van in het begin een heerlijk geborgen gevoel. Het is handig voor in het park of om mee te nemen als je op pad gaat. Opgelet: gebruik het babynestje enkel onder toezicht en let erop dat je baby niet met mond en neusje tegen de rand ligt.

Jollein babynest bloom – € 64,99.

Groene blaadjes

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Het babynestje van DockATot biedt een veilige en knusse omgeving voor je kleintje. De materialen zijn ademend, wasbaar en hypoallergeen. De hoes is afneembaar. Makkelijk als je ze wilt wassen, maar ook leuk om af te wisselen met een andere kleur of print bijvoorbeeld.

DockATot Babynestje (deluxe+) – willow boughs – € 180,00

Tropische palmen

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Het Gro-nestje van Liewood is een van de mooiste babynestjes en is perfect voor een dutje overdag. Dankzij de lange riemen kun je het makkelijk verplaatsen en meenemen als je eropuit trekt. De hoes is wasbaar op max 30°C.

Liewood Gro Babynestje Palms & Jojoba – € 129,00

Bereleuk!

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Heerlijk cocoonen in dit mooie babynestje, gemaakt van de zachtste en ademende 3D-materialen rond het hoofdje van je baby. Het nestje heeft een afneembare gordel waarmee je je kleintje veilig op z’n rug laat slapen. Onderaan kan het Cocoon-nestje open zodat je baby er tot 8 maanden van kunt genieten.

Doomoo Babynestje Cocoon Bear Grey – € 79,95

Zachtroze

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Dit Trixie babynestje van 100% biologisch katoen zorgt voor de rust en geborgenheid die je baby nodig heeft. Babynestjes zijn de perfecte overgang van mama’s buik naar de gewone wereld. Je kunt het nestje verkleinen of vergroten zodat het coconnetje altijd past.

Trixie babynestje Ribble Rose – € 99,96

Fris en fruitig

babynestjes cocoon geborgen gevoel

Dit mooie babynestje is ideaal voor in de wieg, in de kinderwagen, op het bed of op de vloer. Je kunt het ook overal mee naartoe nemen zodat je kindje altijd dat vertrouwde gevoel van thuis heeft. Het nestje is gemaakt van biologisch katoen en mag met de hand gewassen worden.

Konges Sløjd organic baby nest Lemon Brown – € 108,00

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content