© Getty Images

9 Halloweenkostuums voor het hele gezin

31 oktober is het Halloween, de dag waarop huizen worden gedecoreerd met spinnenwebben en pompoenen en iedereen verkleed is als een griezelig of raar figuur. Dit zijn alvast enkele leuke halloweenkostuums voor het hele gezin!

Halloweenkostuums voor het hele gezin

1. The Wizard of Oz

Herbeleef het magische avontuur van Dorothy, de Tovenaar, de Vogelverschrikker, de Blikken Man en de Laffe Leeuw. Deze kleurrijke personages bieden eindeloze mogelijkheden voor leuke kostuums.

2. Alice in Wonderland

Duik in het bizarre en fantastische Wonderland met Alice, de Mad Hatter, het Witte Konijn, en de Hartenkoningin. Geef je gezinsleden de kans om hun favoriete personages uit deze geliefde klassieker te spelen.

3. The Minions

Als je op zoek bent naar een speels en komisch kostuumidee, overweeg dan om als Gru’s ondeugende Minions te gaan. Verkleedplezier gegarandeerd!

4. Circusfamilie

Ga voor een vrolijke en kleurrijke uitstraling door je te verkleden als een circusfamilie. Denk aan acrobaten, clowns, goochelaars en leeuwen. Met dit thema kun je héél creatief zijn met kostuums en make-up.

5. The Simpsons

Stap in de wereld van Springfield met Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Deze iconische cartoonfamilie is gemakkelijk herkenbaar en het is ontzettend plezierig om zulke grappige en excentrieke kostuums te dragen.

6. Waar is Wally?

Ga voor een zoek-en-vind avontuur met het hele gezin door als Wally en zijn vrienden rond te lopen. Het zal zeker een glimlach op de gezichten van de mensen toveren als ze je proberen te vinden in de menigte.

7. Lego-familie

Maak jezelf tot levende Lego-stukjes door kostuums te dragen die eruitzien als de beroemde bouwstenen.

8. Toy Story

Duik in de betoverende wereld van Toy Story en maak van Halloween een avontuur vol plezier en vriendschap! Kruip in de huid van je favoriete speelgoedkarakters en herbeleef de avonturen van Woody, Buzz Lightyear, Jessie, en de rest van de Toy Story-bemanning.

9. The Addams Family

Sluit je aan bij Gomez, Morticia, Wednesday, Uncle Fester, en de rest van deze griezelige clan. Denk aan zwart-witte outfits, lange donkere gewaden en natuurlijk de kenmerkende morbide humor.

Hilarische halloweenkostuums voor je baby

Hoewel het tijdens Halloween de bedoeling is om je zo griezelig mogelijk te verkleden, zien baby’s er net superschattig én grappig uit in zo’n griezelig pakje. Deze halloweenkostuums voor je baby zijn echt de max!

Dit zal je ook interesseren:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content