GettyImages

Zwanger tijdens Halloween? Zo verkleed je je!

Ben je zwanger en heb je een halloweenfeest in het vooruitzicht? Wij zochten naar de grappigste halloweenoutfits voor dames met een bolle buik.

10x griezelen met een bolle buik

31 oktober is het weer Halloween. Het ideale moment om je te verkleden en lekker te griezelen. Niet zo evident voor zwangere vrouwen zou je denken, maar toch bestaan er ook voor hen leuke halloweenlooks. Kijk maar!

Mama kangoeroe

Iemand een kauwgumbal?

Nom nom nom

IJskoude Halloween

Iemand een eitje?

Wanneer je buikje ook een bal is

Hier broeit iets!

Partijtje golf

Blub

Strike!

Een halloweenkostuum voor je zoon of dochter

Heb je al een kind in huis? Dan kun je je samen verkleden, gezellig! Een kostuum kopen kan al snel duur uitpakken, dus waarom niet je creatieve kant bovenhalen en zelf een halloweenkostuum knutselen voor je kleine griezeltje?

Griezelig lekkere recepten voor Halloween

Hou je niet zo van verkleden, maar wil je toch een beetje griezelen? Probeer dan een van deze griezelige, maar heerlijke recepten.

9x Halloweenkostuums voor het hele gezin

Halloween, de dag waarop huizen worden gedecoreerd met spinnenwebben en pompoenen en iedereen verkleed is als een griezelig of raar figuur. Wij geven je alvast wat hilarische verkleedtips voor het hele gezin!

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content