Zo maak je originele foto’s van de mijlpalen van je baby

Door -
mijlpalen baby
GettyImages
Je hebt ze vast al zien voorbijkomen op sociale media: originele foto’s van de mijlpalen of belangrijke momenten van baby's. Wil je ook graag creatief aan de slag, op Instagram bijvoorbeeld? Kijk dan eens naar deze leuke voorbeelden.

Mijlpalen van je baby: 7x originele ideetjes om ze in beeld te brengen

Letterbord

Ze bestaan in verschillende formaten en kleuren, en zijn multifunctioneel. Letterborden zien er niet alleen stijlvol uit, je kunt er ook behoorlijk wat op kwijt, zoals de naam, leeftijd van je baby’tje én de memorabele gebeurtenis die je wilt vastleggen. Heb je een groot letterbord? Voeg dan gerust wat karaktertrekken of grappige informatie toe. Plezier gegarandeerd als zoon- of dochterlief dit later terugziet. Als het fotomoment voorbij is, kies dan voor een leuke slogan en geef het letterbord een mooi plekje in de kinderkamer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Domonique Rene (@domoniquerene)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lichtbox

Ze gaan al een tijdje mee, maar zijn nog steeds immens populair. Een lichtbox geeft je eigenlijk dezelfde mogelijkheden als het letterbord, maar dan met die extra sparkle — of in dit geval een lampje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PartyGlamourShopMini (@partyglamourshopmini) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Milestone-dekentje

Een gezellig dekentje waar je je baby op kunt laten soezen én kunt aanduiden hoeveel weken of maanden oud je kleintje al is: leuker wordt het niet! Maak elke maand een foto en zie hoe snel je baby groeit.

mijlpalen babyPinterest

Met z’n beste vriend

Een originele manier om te zien hoe snel je baby groot wordt, is om vanaf het prille begin elke maand een foto te nemen van je kindje naast z’n favoriete knuffel. In het begin lijkt dat kleine mensje in het niets te verdwijnen naast z’n grote vriend, maar na amper een jaar zijn de rollen omgedraaid.

mijlpalen babyPinterest

Meten met speelgoed

In de plaats van een knuffel, kun je je baby ook meten met speelgoed. Houten blokken, Lego of Duplo zijn perfect daarvoor! Bouw een toren, leg ‘m naast je kindje op z’n favoriete mat of dekentje en neem elke maand een foto. Heb je al een groter kindje in huis? Dan is dit dé manier om broer of zus erbij te betrekken.

Originele cijfers

Nog origineler? Ga aan de slag met zelfgemaakte cijfers van bloemen, gekleurde stenen, herfstblaadjes, of waarom geen groenten of fruit? De mogelijkheden zijn eindeloos, gebruik gewoon je fantasie!

mijlpalen babyPinterest

Om op te eten

Is jullie gezin dol op eten? Fotografeer jullie kleine kapoen dan met jullie favoriete hapje van het seizoen. Even een stuk pizza, een appeltje of een stuk watermeloen tussen je camera en je baby manoeuvreren, en je hebt zó een schattige foto. Geef voor alle duidelijkheid wel nog eens aan om de hoeveelste maand het precies gaat.

mijlpalen babyPinterest

Tekst: Sara Dekens

Ook leuk:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here