Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Invulboekjes: leg de mijlpalen van het eerste jaar vast

Na 9 maanden mag je je baby eindelijk in je armen nemen. Vanaf dat moment begint het grote avontuur, vol magische momenten die je je voor altijd wilt herinneren. In een babyboek voor het eerste jaar noteer je op een leuke manier alle gebeurtenissen die je nooit wilt vergeten.

Die eerste glimlach, de eerste keer vaste voeding, een tandje dat doorkomt, een vakantie met jullie nieuwe gezin … Allemaal mijlpalen in het prille leven van jullie kindje en jullie als gezin. De tijd vliegt! Voor je het goed en wel beseft, dartelt zoon- of dochterlief vrolijk rond en mag je één kaarsje zetten op een heuse verjaardagstaart.

Al die momenten, herinneringen en mijlpalen bewaar je best, samen met bijhorende foto’s, in het babyboek van jouw keuze. Er is voor ieder wat wils, maar dit zijn alvast onze favorieten!

1

Baby’s eerste boek – Design Letters

Een superleuk en stijlvol boek om de herinneringen aan het eerste jaar van je kindje in te bewaren. 100% gender- én religieneutraal, dus geschikt voor iedereen! Of het nu gaat om mama of papa, mama en mama, gewoon mama … Er zitten 12 mijlpaalkaarten bij, maar ook speciale enveloppen om herinneringen in te bewaren en er is véél ruimte voor foto’s!
€ 55,00. Hier te koop.

2

Mijn eerste jaar – herinneringen van baby tot dreumes

In dit leuke, eigentijdse invulboekje met toffe illustraties leg je op een originele manier alle herinneringen aan het eerste jaar van je kleintje vast. Met invulpagina’s en blanco stukjes voor je persoonlijke notities. Kwalitatief boek met dik papier!
€ 12,99. Hier te koop.

3

Mijn eerste dagboek – Thuismusje

Fris dagboekje in handig A5-formaat waarin je alle bijzondere momenten en gebeurtenissen kwijt kunt, van aan de geboorte tot de eerste verjaardag. Erg leuk: de achterzijde van de pagina’s werd blanco gehouden, zodat je telkens een foto kunt voorzien. Dankzij de zwarte spiraal past het boekje zich makkelijk aan als je er foto’s in kleeft. Inclusief unieke bladwijzer!
€ 18,95. Hier te koop

4

Baby’s eerste jaar boek – Bonjour Baby

Supertof vierkant boek met maar liefst 206 pagina’s die je kunt vullen met alle mooie momenten, weetjes, mijlpalen, je bevallingsverhaal en nog zoveel meer.
Tip: bestel het boek met de naam van jullie kindje op de kaft.
€ 29,95. Hier te koop.

5

Mijn eerste jaar – Lacarta

Heerlijk schattig invulboekje in praktisch A5-formaat waarin je alle belangrijke momenten van je baby’s eerste jaar kunt vastleggen. Van grappige foto’s tot leuke anekdotes… dit boek bevat 72 pagina’s in trendy zwart-wit stijl die je kunt vullen met herinneringen voor later.
€ 16,99. Hier te koop.

6

Babyboek – Huisje no 56

Dit boekje – helemaal in zwart-wit – is zo opgebouwd dat je in het begin ruimte hebt om elke week wat in te vullen en later elke maand. Op de linkerpagina is er plaats voor een leuke foto. Leuke extraatjes: moodboard eerste verjaardag, mijlpalen, eerste keer naar de kapper, de eerste vakantie, en ga zo maar door!
€ 27,50. Hier te koop.

7

Mijn eerste jaar – Kaartjelief

Dit boekje met superschattige cover telt maar liefst 88 pagina’s die je kunt vullen met belangrijke mijlpalen, leuke foto’s en zelfs hand- en voetafdrukken.
Tip: personaliseer het boekje door te kiezen voor de versie met naamelastiek.
€ 21,95. Hier te koop.

8

Primeuren & Pareltjes – Hee Kleintje

Ontzettend origineel invulboekje waarin je elke eerste keer van je kindje kunt verzamelen. Zo ontdekken ze wat ze leuk en lekker vinden. Noteer hun eerste keren (primeuren) en hun favorieten (pareltjes) als mooie herinnering voor later. Inclusief lijst met suggesties van primeuren en pareltjes.
€ 14,89. Hier te koop.

9

Hallo Baby 0 tot 1 jaar

Schattig dag- en groeiboek in ringband voor het eerste jaar. Het invulboekje met vrolijke pastelkleuren telt 70 pagina’s met plaats voor foto’s en tekst. Er is plaats voorzien voor je bevallingsverhaal, je familiestamboom en de liefste en grappigste momenten van de eerste weken en maanden. Leuk weetje: er is daarnaast ruimte voor enkele ‘actua’ zoals de prijs van een brood of de krantenkoppen op het moment van je baby’s geboorte. Interessant om te ontdekken voor je uk wanneer hij 18 wordt.
€ 29,95. Hier te koop.

ALLES OVER DE MIJLPALEN VAN JE BABY:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content