Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
GettyImages

Dé mooiste mobieltjes voor boven de wieg

Een muziekmobiel boven het bedje of de box van je baby is altijd een goed idee. Het stimuleert zijn of haar gezichtsvermogen en nieuwsgierigheid én soms — geeuw! — wordt hij er gewoon héérlijk slaperig van. Deze exemplaren zijn alvast een echte aanwinst voor de kinderkamer!

Wauw, deze mobieltjes zijn prachtig

Praktisch én zo mooi

Waarom deze mobiel Flow Amsterdam onze favoriet is? Hij is niet alleen mooi, maar er zit ook een afstandbediening bij! Heel handig, als je net in de zetel zit, en het liedje stopt. Kalmeer je kindje met vier verschillende melodieën! Van Mozart tot meditatie, voor ieder wat wils. Het mobiel heeft ook een optionele timerfunctie waarbij je kunt kiezen uit 15 en 30 minuten. De figuurtjes die boven je kleintje hangen zijn trouwens ontzettend schattig, en zijn goed voor de visuele ontwikkeling van je baby.

mobieltjes

Flow Amsterdam, € 69,95.

Extra fascinerend: diertjes én een spiegel

Geniet jouw kleintje van slaapliedjes? Dan is deze muziekmobiel uitermate geschikt voor boven het bedje of de box van de kleine spruit. De 4 vriendjes (Croco, Elphee, Raffi en Ozzo) zitten bevestigd aan een spiegelring — waarin je baby zichzelf kan bewonderen — en luisteren samen naar liedjes van Mozart. 

mobieltjesDone By Deer, € 72,90.

Wat een vrolijke kleurtjes

Organische vormen en warme kleuren maken van deze houten mobiel een echte eyecatcher. Staat even prachtig boven een babybedje als in je woonkamer.

mobieltjesDjeco, € 12,50.

Zeker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!