Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Fruit- en groentepap maken: 5x geslaagde receptjes

Fruit- en groentepap bestaat in heel wat soorten, maar welke is nu ideaal voor jouw baby? Bekijk zeker eens deze originele receptjes en laat je baby kennismaken met allerlei nieuwe smaken.

Fruitpap Sweet Love

[sm-rambla-embed][VWVIDEO_WdKEZX][/sm-rambla-embed]

Een heerlijk zomerse fruitpap met mango en aardbei! Je baby zal lekker smullen van deze simpel te maken Sweet Love!

Deze heerlijke pap maak je heel makkelijk door een mango en een handvol aardbeien fijn te snijden en te mixen tot een papje. Ideaal voor baby’s vanaf vier maanden.

Groentepap Oma’s Superfood

[sm-rambla-embed][VWVIDEO_WN14xj][/sm-rambla-embed]

Vanaf vier maanden kun je je baby laten kennismaken met groentepap. Geen idee welke groenten? Deze groentepap Oma’s Superfood is alvast geschikt én lekker!

De hoofdingrediënten van deze groentepap zijn venkel, pastinaak en zoete aardappel. Niet alleen is dit lekker voor je kleine spruit, maar ook supergezond.

Fruitpap Tropical Rumba

[sm-rambla-embed][VWVIDEO_AKp4eO][/sm-rambla-embed]

Is je baby z’n klassieke fruitpap een beetje beu? Verras hem dan eens met deze lekkere fruitpap Tropical Rumba!

Tropical Rumba is geschikt voor baby’s vanaf zes maanden. De hoofdingrediënten zijn papaja en framboos. Met een blender bij de hand is deze pap zo gemaakt.

Fruitpap Banana’s Power

[sm-rambla-embed][VWVIDEO_WELz8L][/sm-rambla-embed]

Een echt powerpapje voor je baby is deze overheerlijke Banana’s Power. Met stukjes banaan en appel, samengevoegd met havermout en rozijnen is dit een echt feestmaal voor je kleine spruit!

Deze pap op basis van banaan, appel, havermout en rozijnen is geschikt voor baby’s vanaf 9 maanden. Door het toevoegen van havermout aan dit papje voeg je een nieuwe smaak toe die je baby nog niet kent, maar niet overheersend is door de stukjes banaan en appel.

Fruitpap ‘Bumba’ Mix

[sm-rambla-embed][VWVIDEO_VyQ8bj][/sm-rambla-embed]

Deze pap van ananas, banaan, avocado en yoghurt is geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden én ideaal om hem weer enkele nieuwe smaken te leren kennen. De yoghurt zorgt ervoor dat de fruitpap wat meer smeuïg is, en zo leert hij meteen ook een andere textuur kennen. In deze video zie je meteen hoe snel en makkelijk je deze verrassend, lekkere ‘Bumba’ Mix voor je baby klaarmaakt.

Meer artikels over eten:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!