© WPBN/WGTU/Corbin Bagford

Tweeling wordt papa op dezelfde dag

Ongelooflijk maar waar: de Amerikaanse tweeling Justin en Joshua Harington zijn op dezelfde dag papa geworden. De baby’s schelen slechts een paar uur. Hoe mooi is dat?

Josh en zijn vrouw Denise verwelkomden hun zoon Jack om 4:18 uur. Het koppel was wat ongerust toen zijn tweelingbroer niet reageerde op het heuglijke nieuws. Wisten zij veel dat Justin en zijn vrouw Alex Raphael amper een uurtje na de geboorte in het ziekenhuis arriveerden om te bevallen van hun dochtertje Lucy. Het kleine meisje werd geboren om 11:43 uur.

Voorbestemd

De tweelingbroers hadden niet verwacht dat ze op dezelfde dag papa zouden worden. De verwachte bevallingsdatum van de twee baby’s lag meer dan twee weken uit elkaar.

“Ik denk dat het voorbestemd was,” zegt Justin. “Het was echt leuk om samen met mijn schoonzusje zwanger te zijn,” zegt Alex. “Ik denk dat het ons allemaal dichter bij elkaar heeft gebracht.”

Jack en zijn nichtje Lucy zullen nu, net zoals hun papa’s, hun verjaardag moeten delen.
“Ik ben er zeker van dat we heel leuke verjaardagsfeestjes samen gaan vieren. Hopelijk worden ze net zo close als ik en Justin altijd zijn geweest,” besluit Joshua.

Bron: upnorthlive.om

Lees ook:

Partner Content