Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
© iStock

Doe je mama een Moederdagmoment cadeau

Wat mama’s écht willen voor Moederdag? Dat is samenzijn met het hele gezin. Doe haar daarom een Warm Moederdagmoment cadeau: een gezellig filmpje kijken onder een dekentje, een gezinspicknick in het park of een afspraak om samen door fotoalbums te bladeren. Met deze warme momenten maak je niet alleen de mama superblij, je geeft ook een warme thuis en een toekomst aan kinderen die er alleen voor staan.

Meer dan de helft van de moeders (54%) ruilt een tastbaar cadeau voor Moederdag graag in voor een – kosteloos – gezinsmoment. Dat blijkt uit een onderzoek dat iVOX voor SOS Kinderdorpen uitvoerde. De organisatie roept dan ook op om moederdagcadeaus te laten voor wat ze zijn en met de uitgespaarde centen een warme thuis te bieden aan kinderen die niet bij hun ouders opgroeien.

Koop een warm moment

Op de webshop van SOS Kinderdorpen vind je alvast voldoende inspiratie: Gezinspicknick in het park, Toerist in eigen stad, Op jacht naar vallende sterren…Met deze warme momenten maak je niet alleen de mama superblij, je geeft ook een warme thuis en een toekomst aan kinderen die er alleen voor staan.

Een warme thuis voor iedereen

“Wereldwijd groeit één op de tien kinderen op zonder de liefdevolle zorg van een mama of papa. Wij willen deze kinderen een warme thuis bieden, zodat ze zich beter kunnen ontplooien als volwassene. Iedereen die op 13 mei een warm en kosteloos gezinsmoment plant voor Moederdag en het uitgespaarde geld schenkt aan ons doel, helpt mee een gezonde omgeving creëren voor deze kinderen.” zegt Hilde Boeykens, directrice van SOS Kinderdorpen.

Onder meer actrices Gilda De Bal en Els Dottermans steunen onze actie en roepen hun kinderen in een videoboodschap op om dit jaar geen cadeau te kopen, maar gewoon een dagje samen iets te doen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Doneer 40 euro en krijg dit in ruil

  • Een Warm MoederdagMoment aan je mama (en het hele gezin)
  • Een even warm familiemoment aan kinderen die niet bij hun ouders kunnen opgroeien

Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro op jaarbasis. Je trekt dan 45% van je giften terug via je belastingaangifte. Voor deze cadeaus in de vorm van een cadeaubon trek je dus 18 euro terug.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel gemakkelijk. Je vult het formulier op hun webshop in, waarna je veilig online kunt betalen. Je krijgt je bon voor een Warm MoederdagMoment meteen via mail opgestuurd.

Lees ook: