Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
©Getty Images

5 leuke activiteiten voor in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is er veel leuks te beleven. Wij zochten de beste ideeën voor een geslaagde winteruitstap, mét het hele gezin!

5x onvergetelijke activiteiten voor in de kerstvakantie

Twinkelende verhalen bij winterlicht

De winterse vertelwandeling ‘Toen de dieren nog spraken’ richt zich op gezinnen met kinderen en brengt vervlogen verhalen over licht en hoop in donkere winterse tijden.
De ervaren verhalenvertellers Marijke Goossens, Fred Versonnen, Niels Brandaan Cotterink, zakken op 28 december af naar het Abdijmuseum in Koksijde om jullie mee te nemen op deze bijzondere reis.
Meer info.

Winterse magie

Tijdens Winter Magic transformeert Plopsaland De Panne in een magisch winterwonderland vol kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-een betoverende lichtjes.  Droom weg bij deze feeërieke winterse scenes of ga een rondje schaatsen op de ijspiste op het Dorpsplein. Mag het toch ietsje warmer? Breng dan een bezoekje aan Mayaland Indoor, verwarm je aan de knisperende kampvuren of een warme chocomelk! ’s Avonds kun je genieten van de Winter Parade (vanaf 21/12) met fonkelende verlichte kostuums van de kerstelfjes, tinnen soldaatjes en andere kerstfiguurtjes.
Meer info.

Knotsgek familieconcert

Deze kerstvakantie brengt Symfonieorkest Vlaanderen een knotsgek familieconcert voor jong én oud: ‘Onnozelaars 8+’.Het is een fantasierijke familievoorstelling vol klassieke muziek voor kinderen vanaf 8 jaar over jeugdig enthousiasme in contrast met volwassen voorspelbaarheid; over wat is, was en komen zal.
Meer info.

Binnenpretjes

Snowworld Landgraaf (Nederland) is het grootste indoor skidorp van Europa. Met 5 pistes en een echte stoeltjeslift beleef je er met het hele gezin een unieke indoor wintersportbeleving. Na het sporten kun je genieten van een gezellige fondue of een uitgebreid driegangendiner.
Meer info.

De goede oude tijd

Tijdens de Winteravonden in Bokrijk waan je je van 26 tot en met 30 december en op 2, 3 en 4 januari  terug in de goede oude tijd. Nostalgische kermisattracties nemen je mee op een trip down memory lane. Alles wordt opgeluisterd door muziek uit de draaiorgels en de winterse hapjes en drankjes staan klaar. Elke dag staan er een spectaculaire vuurshow, een vuurparade en vuurwerk op het programma.
Meer info.

Veel plezier!

Meer leuke ideetjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!