© Getty Images

Enkele grappige weetjes over oktoberbaby’s

Oktober! We denken meteen aan de eerste kille dagen, pompoenen en Halloween. Ben je uitgeteld voor oktober? Dan denk je natuurlijk vooral aan je baby. Wij vonden alvast enkele grappige weetjes over oktoberbaby’s.

Weetjes over oktoberbaby’s

Wist je dat…?

  • op Halloween, 31 oktober, de minste baby’s van de hele maand geboren worden.
  • de meeste presidenten in oktober verjaren?
  • volgens onderzoeken oktoberbaby’s het langste van allemaal leven!

Weegschaal of Schorpioen?

Oktoberbaby’s hebben als sterrenbeeld Weegschaal (24/09 – 23/10) of Schorpioen (24/10 – 22/11). Blijkbaar houden Weegschalen graag van nieuwe dingen in hun leven, maar ze weten wie ze kunnen vertrouwen en wie niet. Schorpioenen kunnen nogal lastig zijn door hun sterke persoonlijkheid. Aan de buitenkant zie je het niet, maar ze staan constant op ‘ontploffen’. Een soort continu ingehouden agressie.

Beroemde mensen die geboren zijn in oktober

  • Kate Winslet
  • Simon Cowell
  • Bruno Mars
  • Julia Roberts
  • Matt Damon

Bron: purewow.com

Oktoberbaby’s: 20 babynamen met de O van oktober

Beval je in oktober en heb je nog geen voornaam gevonden? Laat je dan eens inspireren door de geboortemaand van je kindje. Wij zochten de leukste babynamen met de letter O van oktober!

Ook leuk voor oktoberbaby’s: 5 typische eigenschappen van herfstbaby’s

Verwacht je een herfstbaby? Proficiat! Wist je dat ze deze 5 opmerkelijke eigenschappen hebben?

26 perfecte namen voor herfstbaby’s

Ben jij in verwachting van een herfstbaby? Het najaar is een prachtige tijd om het gezin uit te breiden. Met dit lijstje van babynamen voor herfstbaby’s vind je alvast dé perfecte naam.

10 verrassende weetjes over het uiterlijk van je pasgeboren baby

Als mama in spe denk je sowieso na over hoe je baby eruit zal zien na de geboorte. Toch ziet je baby er in de realiteit altijd anders uit dan jij had gedacht, maar wist jij dit al over het uiterlijk van je pasgeboren baby?

Zéker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content