Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
GettyImages

Zwanger? Met dit trucje past een gewone jeans

Door Celine Werner
Kun je je favoriete 'gewone' kleding écht niet missen en ben je er absoluut nog niet aan toe om zwangerschapskledij te dragen? Dan zal deze truc jou vast wel bekoren! We lichten alvast een tipje van de sluier op: je hebt er enkel een haarelastiekje voor nodig.

Zwanger? Een gewone jeans dragen doe je zo

Doe het elastiekje om de knoop, haal het door je knoopsgat en doe ‘m weer om de knoop. Zo zorg je dat je broek goed blijft zitten zónder dat de knoop dicht hoeft. Wil je zeker zijn dat de elastiek goed blijft zitten? Doe hem dan twee keer om de knoop.

zwanger jeans

In deze video kun je duidelijk zien hoe je best te werk gaat:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Youtube

Toch zwangerschapskleding kopen?

Wil je toch graag overschakelen naar zwangerschapskledij? Je kunt zwangerschapskledij lenen (of zelfs huren), tweedehands kopen of je kunt een gloednieuwe outfit gaan shoppen. Hier kun je alvast een paar leuke lente-outfits scoren.

Nog een trucje: het geslacht van je kindje voorspellen

Je moeder is er vast van overtuigd dat je een jongen krijgt, terwijl je beste vriendin denkt dat je een meisje verwacht. Er zijn heel wat trucjes die de ronde doen om het geslacht van je toekomstig kindje te bepalen. Geloven doen we ze niet echt, maar ze zijn wel heel leuk. 🙂 Lees maar!

Bron: purewow.com

Nog meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!