Waar leg je je geboortelijst? Een paar leuke adresjes op een rijtje

Door -
geboortelijst
©GettyImages
Een geboortelijst is uiteraard geen must, maar het is best handig, en al zeker bij een eerste kindje. Want wie heeft er dan immers al een verschoontafel of co-sleeper in huis? En leg je het liefst een klassieke lijst bij een populaire keten of ben je nog op zoek naar andere opties? Wij zetten de verschillende mogelijkheden op een rij:

Geboortelijst leggen: enkele tips

De meest gangbare adresjes

Voor wie last van keuzestress bij het zien van al die babyspullen, is persoonlijke begeleiding een goed idee. Die krijg je in vaak in de bekende grote babywinkels. Mooi meegenomen: meestal kun je al jouw items scoren in een en dezelfde shop. Ontdek hier de meest gangbare adresjes!

Doe je het liever zelf?

Vind je maar moeilijk een plek die echt alles aanbiedt wat jij wilt? Dan stel je best zelf je cadeautjeslijst samen op een online platform. Op kleinespruit.be, pakske.be en lijstjestijd.be kun je bijvoorbeeld perfect een kleurrijk slaapzakje van winkel A en een snoezig wiegje uit winkel B op het verlanglijstje zetten.

Een duurzame lijst

Bij blabloom.com kun je terecht als je op zoek bent naar ecologische babyspullen. En als je niet hélemaal zeker bent over een bepaald item, kun je er altijd wat praktische tips en persoonlijke ervaringen van testmama’s lezen.

Voor tweedehands, gepimpte en faire spullen ben je dan weer bij micmacminuscule.be aan het juist adres. Na een gesprek met de ouders zullen ze op basis van een moodboard de zoektocht starten naar de juiste spullen. Gebruikt je baby iets niet meer of zijn de babykleertjes te klein? Mic Mac Minuscule brengt ze weer in omloop.

Wat vind je van deze afgedankte speelboog die een tweede leven kreeg? Leuk toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mic Mac Minuscule (@mic.mac.minuscule) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Deel jouw geluk

Heeft jullie kindje voor de geboorte al wat hij maar wensen kan? Vraag je familie en vrienden om het cadeau te vervangen door een gift ten voordele van een goed doel. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan UNICEF, Natuurpunt, Moeders voor Moeders, enz.

Zwanger? Dit is ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here