Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Handig! 6x een praktische meegroeiromper

Ze groeien als kool, die baby’s en voor je het weet heb je weer een nieuwe garderobe nodig. Maar wat als de kleertjes zouden meegroeien met je kleinste spruit? Wij zochten en vonden enkele praktische meegroeirompertjes.

Een romper die meegroeit met je baby

Neen, de kleertjes zijn niet gekrompen in de was. Het is gewoon je baby die sneller groeit dan jij ooit gedacht had. Hoog tijd voor nieuwe body’tjes? Wat dacht je van een meegroeiromper, die dankzij een uniek drukknoopsysteem als het ware meegroeit met je kleintje. Sommige rompertjes hebben enkel onderaan bij het kruis een verstelbaar systeem, maar anderen groeien zelfs mee in de breedte waardoor je makkelijk drie babymaten overbrugt.

Wij zochten de leukste en meeste praktische meegroeirompertjes voor jullie uit.

Meegroeiromper: onze favorieten

Van zacht bamboe

meegroeiromper groeien babymeegroeiromper groeien baby

Deze body is gemaakt van zacht bamboe. Bamboe is niet enkel milieuvriendelijk, maar reguleert de warmte ook prima. Deze leuke body heeft geen zijnaden en groeit met je kleintje mee, dankzij een dubbele rij drukknopen aan de onderkant.

Newborn overslagbody groen (Hema, € 9,00)

Prachtig blauw

meegroeiromper groeien babymeegroeiromper groeien baby

Een setje dat niet mag ontbreken in je babyuitzet. De zachte body heeft drukknopen aan de zijkanten, een dubbele rij drukknopen in het kruis om de lengte aan te passen en lange mouwen met een extra lange omslagboord onderaan die je kunt omslaan naarmate je baby groeit. Ook de broek groeit lekker mee dankzij de omslag in de taille en de extra lange boord aan de pijpen.

Set met verstelbare maat (H&M, € 17,99)

3-in-1!

meegroeiromper groeien babymeegroeiromper groeien baby

Dit unieke 3-in-1 rompertje groeit niet alleen in de lengte mee met je baby, maar dankzij het slimme drukknoopsysteem ook in de breedte. Dit rompertje werd ontwikkeld door de studenten van de UHasselt en won de prijs van beste studentenonderneming in 2019.

IZI-FIT 3-in-1 meegroeiromper (JBC, € 12,50)

Natuurlijk patroontje

meegroeiromper groeien baby meegroeiromper groeien baby

Deze body van biokatoen groeit dankzij de verlenging in het kruis lekker met je baby mee. Deze hippe body kan onder de kledij gedragen worden, maar op warmere dagen natuurlijk ook gewoon zo.

Minibär DESIGN, meegroeiromper met lange mouwen, natuur (Waschbär, € 22,95)

Schattige panda

meegroeiromper groeien baby meegroeiromper groeien baby

Deze zachte romper met schattige dierenprint is gemaakt van biokatoen en groeit dankzij het innovatieve drukkersysteem mee met je kindje. De romper is zowel in de lengte als in de breedte verstelbaar waardoor je 3 babymaten overbrugt.

Meegroeiromper (Bambinello, € 19,95)

Nog meer leuke kleertjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content