Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
GettyImages

Ik ga naar het bos met mijn kind en ik neem mee …

Een dagje in het groen doet iedereen deugd. Trek dus je wandelschoenen aan en maak met het hele gezin een deugddoende boswandeling. Wij geven je alvast een handige checklist zodat je zeker niks vergeet wanneer je naar het bos trekt met je kleine avonturier.

Dit heb je nodig als je naar het bos gaat met je kind

Ik ga naar het bos met mijn kind en ik neem mee …

1

Draagzak


Een must-have voor de allerkleinsten, maar ook handig voor iets grotere kindjes. De eerste meters is zo’n bostochtje leuk, maar de kans is groot dat je kind er na een tijdje helemaal klaar mee is. Afhankelijk van het terrein kun je ook de buggy meenemen. Extra voordeel: je kunt er al je spullen in kwijt.
€ 149,90 – Shop hier.

2

Een drinkbus

naar het bos met mijn kindVan wandelen krijg je dorst, en je kleine boskabouter ook. Zonder drinkbus ga je dus niet op stap. Is het nog wat frisjes? Dan kan warme chocomelk deugd doen!
€ 30,95 – Shop hier.

3

Een lunch- of snackbox

naar het bos met mijn kind

Kleintjes krijgen áltijd honger in het bos. Vertrek dus nooit zonder een gezonde snack of een goed gevulde lunchbox.
€ 6,95 – Shop hier.

4

Desinfecterende handgel

naar het bos met mijn kind
Iets eten met modderhanden is toch niet ideaal. En in het bos kinderhandjes goed wassen met water en zeep is meestal niet mogelijk. Gelukkig bestaat er desinfecterende handgel.
€ 7,50 – Shop hier.

5

Bye bye vervelende beestjes

naar het bos met mijn kind
Niets zo vervelend als zoemende muggen, vliegen of andere onaangename beestjes. De Kids Roller en de Family Spray van Pistal beschermen de hele familie voor 8 uur tegen muggen, teken en vliegen.
€ 13,95 – Shop hier.

6

Regenjas

naar het bos met mijn kind
Check zeker de buienradar, want het Belgische weer is zeer verraderlijk. Al schijnt het zonnetje nog lustig als je vertrekt, na 10 minuten zou het zomaar kunnen motregenen. Een waterbestendig jasje is dan geen overbodige luxe.
€ 29,99 – Shop hier.

7

Regenlaarzen


Een regenachtige dag uitgekozen? Geen probleem! Kinderen houden van grote modderplassen! En met leuke regenlaarzen wordt dat eens zo leuk!
€ 17,99 – Shop hier.

En ook nog …

  • een tekentang
  • wc-papier
  • afvalzakje
  • een ‘schattentasje’ (voor de mooiste bladeren, keien, nootjes, …)
  • een extra outfit

Ontdek nog meer over fijne familietrips:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!