Slaaptips van de expert: als je baby 15x per nacht zijn tutje vraagt

slapen zonder tutje
Getty Images
Te weinig slaap: het moet een van de meest besproken onderwerpen zijn onder mama’s. Want de redenen waarom kinderen, van piepklein tot iets groter, ons ’s nachts uit onze slaap houden, zijn talrijk. Omdat die gebroken nachten best wel een impact hebben, beantwoordt kinderslaapcoach Karen Claes elke maand een vraag van een lezeres. Deze maand:

DEZE MAAND BEANTWOORDT KAREN DE VRAAG VAN MAMA SOFIE

“Onze baby van 5 maanden verliest voortdurend zijn tutje tijdens de nacht en krijst dan. Eens we zijn tutje teruggeven, slaapt hij gewoon verder. Het lukt hem niet om zelf zijn tut te nemen tijdens de nacht. Slaapt hij niet diep genoeg? Kunnen we iets doen zodat we niet 10 à 15 keer per nacht moeten opstaan?”

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Kun je nog tips gebruiken voor de nachtrust van je kind(eren)?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze aan onze expert voor.

Nog meer slaapadvies?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!