Moet je lezen én zien: boeken en series voor zwangere vrouwen

Door -
boeken series zwangere vrouwen
©Gettyimages
Vrouwen met een bolle buik zijn vaak bezig met hun zwangerschap, en dat is volkomen normaal! Kun je maar niet genoeg krijgen van de jouwe? Dan zullen deze series en boeken jou ongetwijfeld - hier komt ie - 'bevallen' ;)

De leukste series voor zwangere vrouwen

  • The Letdown

The Letdown al gezien? Neen? Zet hem dan maar op je ‘to-watch-op-Netflix-lijstje’! Deze comedyserie over de struggles van jonge moeders zit vol hilarisch herkenbare uitvergrotingen over het leven met een nieuwe baby.

©youtube.com

  • Workin’ Moms

Deze vier moeders moeten weer aan de slag — na het zwangerschapsverlof — en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto. Een zeer herkenbare serie die je meer dan eens aan het lachen zal brengen.

©youtube.com

  • Jane the Virgin

Jane Villanueva heeft gezworen kuis te blijven tot haar huwelijk, maar als ze ontdekt dat ze zwanger is door een medische fout (ze werd per ongeluk kunstmatig geïnsemineerd), moet ze haar toekomstplannen heroverwegen.

©youtube.com

De leukste boeken voor zwangere vrouwen

  • Ik ken iemand die…

Een échte voltreffer! Vooral voor de onzekere (toekomstige) ouders onder ons die houvast zoeken, is dit een aanrader vol handige tips die op komische wijze gedeeld worden.

€ 17,99 – Shop hier!

  • Van Dale Voornamenboek

Ben je in verwachting en zoek je nog een babynaam? Het gloednieuwe Van Dale Voornamenboek staat boordevol inspiratie voor die perfecte match!

€ 19,99 – Shop hier!

  • Negen maandenboek

Een mooi invulboek waar je al de mooiste echo’s van jouw kindje in kan kleven. Mooi meegenomen: er staan ook handige tips en weetjes in!

€ 12,99 – Shop hier!

Zwanger? Dit vind je dit ook vast interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here