Eerste hulp bij mama-twijfels: hoe zet ik me over mijn tweede kinderwens heen?

mama twijfels
Getty Images
Mama zijn: het is een van de belangrijkste én moeilijkste jobs in het leven. We gaan er allemaal voor met vallen en opstaan en vragen ons voortdurend af of we het wel goed doen. En dat is allicht het geval, al zijn we daar zelf misschien niet altijd helemaal van overtuigd ... Elke maand leggen we een van jullie vragen of twijfels rond het mama-zijn voor aan onze welzijnsexperte Romina. Deze maand beantwoordt Romina de mama-twijfels van lezeres Ellen.

Deze maand beantwoordt Romina de vraag van lezeres Ellen:

Hoe zet ik me over mijn incomplete kinderwens heen?

Ellen: “Ik ben bewust alleenstaande mama van een 1-jarige dochter. Wij hebben een prima opvangnetwerk zodat ik fulltime kan werken. Ik voel dat mijn kinderwens nog niet compleet is, maar mijn netwerk heeft al laten weten dat ze me daar niet in kunnen steunen en zonder hen weet ik dat ik het niet red. Hoe zet ik me over mijn incomplete kinderwens heen?”

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Zit jij ook met een vraag of twijfel rond het mama-zijn?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze aan onze expert voor.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met dank aan Romina Rys. Meer info over haar mamaplan? Kijk op  www.therapiepraktijk-ici.com en volg Romina op Instagram: mamaplan.ici

ZEKER OOK LEZEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!