De tofste kerstcadeautjes voor peuters en kleuters

Door -
kerstcadeautjes peuters en kleuters
©GettyImages
Ligt er nog geen pakje onder de kerstboom voor je kleine schattebout? Wij maakten alvast een fijne lijst met kerstgeschenken die ieder peuter- en kleuterhart sneller doet slaan.

5x kerstcadeautjes voor je kind

Poppen voor meisjes én jongens

Ken je Yaarn al? Dit kindermerk specialiseert zich in handgemaakte crochet producten met een moderne look. De dames van Yaarn hebben een grote affiniteit voor India en werken samen met een kleine NGO in dit land, die zich specialiseert in lace-making en crochet. Vrouwen en mama’s maken hun producten thuis, terwijl ze zorgen voor hun families.

Je kunt onder andere voor dekentjes, een fruitset, slaapzaken, enz. bij hen terecht. Maar wij zijn vooral grote fan van de poppenkleertjes die ze maken. Ook voor de daarbijbehorende pop, ben je op hun site op het juist adres.

kerstcadeautjes peuters en kleuters

€ 12 – Shop hier.

Zintuigen prikkelen

Op het eerste zicht zien deze cirkels er misschien wat gek uit. Maar kinderen kunnen de texturen voelen en hun verschillen ontdekken. Steek de kleinste exemplaren in de meegeleverde voeltas en kijk of ze hetzelfde patroon kunnen uithalen op de tast. Probeer ook eens over de grote sensorische cirkels te lopen. Voel je welk patroon deze hebben?

kerstcadeautjes peuters en kleuters

€ 44,95 – Shop hier.

Naar hartenlust bouwen

Met de kleurrijke Bioblo bouwblokjes kun je prachtige constructies bouwen zonder enige bevestiging. Heerlijk eenvoudig en de mogelijkheden zijn eindeloos! Extra leuk: de unieke opengewerkte honingraatstructuur geeft elk bouwwerk een bijzonder uitzicht doordat er licht doorheen kan schijnen.

kerstcadeautjes peuters en kleuters

€ 29,90 – Shop hier.

Lekker kokkerellen

Wat eten we vandaag? Kleine chefkoks zullen het prettig vinden om dit fruit- en groentensetje te snijden. Hak die knapperige wortel en pers de sappige citroen!

kerstcadeautjes peuters en kleuters

€ 26,90 – Shop hier.

Pootjebaden

Wie had ooit gedacht dat lekkende afvoerpijpjes leuk konden zijn? Deze versie maakt van het baden een echt schep- en gietfestijn. De speeltjes bestaan uit vijf kleuren, die individueel, of aan elkaar geschakeld om een ketting te maken, gebruikt kunnen worden

kerstcadeautjes peuters en kleuters

€ 19,90 – Shop hier.

Meer inspiratie voor kerst:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here