Dé 5 musthaves voor vrouwen die borstvoeding geven

Door -
borstvoeding
Getty Images
Ben je van plan borstvoeding te geven? Zet deze hebbedingen dan zéker op je verlanglijstje.

5x onmisbare accessoires voor mama’s die borstvoeding geven

Een kolfapparaat

Moeders wereldwijd zijn het eens wanneer we zeggen dat kolven toch wat een gehussel is. Je bent verbonden aan allerlei kabeltjes, bent letterlijk geïmmobiliseerd (want je hangt in de meeste gevallen vast aan een stopcontact, als je geluk hebt aan een USB-powerbank), zondert je sociaal af omdat het kolftoestel luid en nogal in your face is,…

Op vlak van kolven is er jarenlang weinig innovatie geweest, tot Elvie de eerste muisstille én 100% draagbare borstkolf ontwikkelde, die naadloos aansluit bij de huidige levensstijl van jonge vrouwen.

Na de succesvolle lancering van deze kolf, kwam het merk met twee even vernieuwende borstvoedingsproducten naar België: Elvie Curve en Elvie Catch. Beide zijn speciaal ontworpen om elke druppel moedermelk op te vangen en dat op een zeer comfortabele én discrete manier.

Elvie borstkolf

Borstkolf Elvie – € 299 – Shop hier.

Een goede borstvoedingsbeha

Dankzij een borstvoedingsbeha maak je het jezelf een stuk makkelijker. Gecombineerd met voedingskleding kun je op een discrete manier je borst tevoorschijn toveren en je kindje voeden. Laat je goed adviseren, want je borsten kunnen tijdens de stuwing wel tot twee cupmaten groter worden.

borstvoedingsbeha

Borstvoedingsbh Bressy – € 26,99 – Shop hier.

Borstkompressen

Als je borstvoeding geeft, kunnen je borsten tussen de voedingen door overtollige moedermelk afgeven. Borstkompressen absorberen de melk en voorkomen vlekken in je kleding.

borstvoedingskompressen

Imse Vimse borstvoedingskompressen – € 16,95 – Shop hier.

Een comfortabel borstvoedingskussen

Een borstvoedingskussen geeft steun terwijl je borstvoeding geeft. Maak er een gezellig, comfortabel plekje voor je baby van. Is je kindje wat ouder? Dan kun je het kussen gebruiken om te spelen of om een boekje te lezen.

borstvoedingskussen

Borstvoedingskussen Doomoo Buddy – € 68 – Shop hier.

Tepelzalf

Tepelzalf herstelt de vochtbalans en geeft je tepels en de omliggende huid een extra beschermlaagje. Je kunt het ook gebruiken bij (beginnende) tepelkloven of gevoelige tepels.

tepelzalf

Naty Eco Tepelcrème – € 6,49 – Shop hier.

Zéker ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here