Dé 5 musthaves voor vrouwen die borstvoeding geven

Door -
©GettyImages
Ben je van plan borstvoeding te geven? Zet deze hebbedingen dan maar op je verlanglijstje.
1 / 5
Goede borstvoedingsbeha

Dankzij een borstvoedingsbeha maak je het jezelf een stuk makkelijker. Bij een voedingsbeha kun je de cup eenvoudig omklappen. Gecombineerd met voedingskleding kun je op een discrete manier je borst tevoorschijn toveren en je kindje voeden. Laat je goed adviseren, want je borsten kunnen tijdens de stuwing wel tot twee cupmaten groter worden.

Borstvoedingsbh Mammae

Kolfapparaat

Een borstkolf is een nuttig hulpmiddel wanneer je borstvoeding geeft. Wil je de borstkolf maar af en toe gebruiken, dan is een manuele borstkolf ideaal voor jou. Wil je vaker afkolven? Dan koop je beter een elektrische borstkolf omdat dit sneller gaat. Wij zijn alvast enthousiast over de elektrische borstkolf van Avent! Want om te kolven moet je je prettig en ontspannen voelen, en dat luk vast wel met dit toestel. Dankzij dit aparaat kun je trouwens makkelijk borst- en flesvoeding met elkaar combineren.

Enkele elektrische borstkolf van Philips Avent – € 95,20

Borstkompressen

Als je borstvoeding geeft, kunnen je borsten tussen de voedingen door overtollige moedermelk afgeven. Borstkompressen absorberen de melk en voorkomen vlekken in je kleding.

Borstvoedingscompressen uit BIO-katoen van Imse Vimse – € 11,95

Borstvoedingskussen

Een borstvoedingskussen geeft steun terwijl je borstvoeding geeft. Maak er een gezellig, comfortabel plekje voor je baby van. Is je kindje wat ouder? Dan kun je het kussen gebruiken om te spelen of om een boekje te lezen. Voedingskussen Happy Dots – € 51,95

Tepelzalf

Tepelzalf herstelt de vochtbalans en geeft je tepels en de omliggende huid een extra beschermlaagje. Je kunt het ook gebruiken bij (beginnende) tepelkloven of gevoelige tepels.

Naty Eco Tepelcrème – € 6,49

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here