Ketnet zet de Pet op tegen kanker

Door -
Ketnet
© Ketnet
Morgen kijk je niet naar Ketnet, maar naar Petnet! Samen met Kom op tegen Kanker vraagt Ketnet aan al z'n Ketnetters op de Kom op tegen Kanker-pet op te zetten, om zo samen de schouders onder de strijd te zetten. Bart Peeters, Siska Schoeters en Xavier Taveirne geven alvast het goede voorbeeld.

Op vrijdag 21 mei wordt Ketnet voor één dag Petnet. Samen met Kom op tegen Kanker wil de jeugdzender voor het vijfde jaar op rij meer bewustzijn rond de ziekte creëren en helpen waar dat kan. Met de opbrengst van de campagne ‘De Pet op tegen Kanker’ willen ze kinderen met kanker een hart onder de riem steken.

Hoe? Door ze even uit de sleur van hun ziekte te halen met onder meer een pretpakket boordevol spelletjes. Een opkikker die alle patiëntjes goed kunnen gebruiken in tijden van corona.

sPETterende party

Op Petnetdag wordt alle Ketnetters gevraagd om met de Kom op tegen Kanker-pet naar school te gaan. Uit solidariteit voor alle kinderen met kanker. Bekende Vlamingen als Bart Peeters, Siska Schoeters en Sven Pichal gaven al het goede voorbeeld, aan hun petfies te zien.

De apotheose van Petnetdag: een sPETterende party met Omdat Het Kan Soundsystem. Feest mee op vrijdag 21 mei vanaf 17u op ketnet.be of in de Ketnet-app.

Petflip-challenge

Ketnet-wrappers, bekende Vlamingen én Ketnetters waagden zich aan de Petflip-challenge, op de coole beats van het campagnelied ‘Lievelingskamp’ van de KetnetBand. Kijk je mee naar het resultaat?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

MEER LEZEN OVER BEWUSTWORDING BIJ KINDEREN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here