Babynieuws: Tatyana Beloy zwanger van haar eerste kind

Door -
Tatyana Beloy zwanger
©VTM
Het eindejaar is er eentje om nooit meer te vergeten voor Tatyana Beloy (34), want slechts een paar dagen voor we aftellen van oud naar nieuw, laat de Antwerpse actrice en presentatrice op Instagram weten dat ze zwanger is van haar eerste kindje.

Samengesteld gezin

Tot nu toe was ze al plusmama van het zoontje van haar partner, cameraman Konrad Widelski. De twee leerden elkaar kennen op de set van ‘Vlaanderen Vakantieland’ en zijn intussen twee jaar samen.

 

View this post on Instagram

 

Zo blij met mijn dikke buik !!!!!!!!!!!!!@konradarnok ♥️🤰🏽 #BABY ♥️🤰🏽

A post shared by Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Een poosje terug schreef ze trouwens ook haar eerste boek ‘Nooit meer stiefmoeder‘. In deze handleiding voor plusouders tonen Tatyana Beloy en professor Erik Franck hoe jouw plussprookje dankzij zelfkennis, goeie communicatie en duidelijke afspraken een happy end kan krijgen.

Meer babynieuws:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here