Brief van overleden vader aan dochter gaat viraal

De vader van Bailey Sellers (21) overleed aan kanker toen ze 16 jaar was. Sindsdien kreeg ze ieder jaar voor haar verjaardag een brief en een bos bloemen van hem. Maar dit jaar is het de laatste keer…

“Dit is mijn laatste liefdesbrief aan jou tot we elkaar opnieuw zullen zien. Ik wil niet dat je nog langer om me huilt lieve meid, , ik ben op een betere plek nu. Jij bent en zal altijd het kostbaarste juweel zijn dat me ooit is gegeven. Het is je 21ste verjaardag en ik wil dat je je moeder altijd zal respecteren en altijd trouw aan jezelf blijft. Wees gelukkig en haal alles uit het leven. Bij iedere mijlpaal zal ik erbij zijn. Je moet gewoon rondkijken en ik zal er zijn. Ik hou van je schat en gelukkige verjaardag! Papa.”

Bailey deelde de brief van haar papa op Twitter en kreeg intussen al meer dan een miljoen likes.

Michael Seller schreef de brieven en bestelde de bloemen zodat zijn dochter ze tot haar 21ste verjaardag zou ontvangen.  “Elk jaar keek ik uit naar mijn verjaardag, omdat ik dan het gevoel had dat hij nog steeds bij me was. Maar dit jaar is het de laatste keer dat hij iets liet horen, dat is hartverscheurend. De woorden waren heel heel bijzonder en verdrietig tegelijkertijd,” zegt Bailey in The New York Post.

Lees ook:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here