Kim Kardashian deelt schattige foto van dochtertje Chicago

© Reporters / Mega
Kim Kardashian plaatste vrijdag een kiekje van haar dochtertje Chicago en haar nichtje True op Instagram. Dit tot grote verrassing van haar fans, want ze hadden nog niet veel van Kim's dochtertje gezien.

Een half jaar geleden breidde Kim Kardashian haar gezin uit met een dochtertje via een draagmoeder. De 37-jarige realityster hield haar dochtertje Chicago lange tijd uit de spotlights, maar plaatste nu vrijdag toch een kiekje van de baby online. Ook True, de dochter van Kim’s zus Khloé staat erop.

“Beste vriendjes voor het leven”, schreef Kim bij de schattige foto waarop de twee meisjes over een speeldekentje kruipen. Onder de foto regent het positieve reacties op de schattige kindjes, al laten sommigen weten dat het beeld helemaal perfect zou geweest zijn als ook het dochtertje van Kylie Jenner, Stormi, erop stond. De babyharen van Chicago zijn in twee minidotjes gedraaid en baby True, die bijna vier maanden oud is, draagt een haarband.

Vorige week raakte ook bekend dat Kim’s man, rapper Kanye West, op de cover van Harper’s Bazaar prijkt met hun twee oudste kinderen North en Saint. Veel fans vroegen zich toen al af waar hun derde telg was gebleven…

Best friends for life!!!! 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Lees ook:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here