Modelletjes gezocht voor koekjesdozen Betterfood en Vitabis

Door -
betterfood
© Getty Images
Heb jij een fotogenieke baby in huis? Lees dan snel verder. Koekjesfabrikant Lu zoekt namelijk nieuwe baby's om model te staan voor de dozen van Betterfood en Vitabis. Misschien schittert jouw baby binnenkort wel op de bekende koekendozen!

Wie kent ze niet: de kindjes op de koekjesdozen van Vitabis en Betterfood. Nu er al jaar en dag hetzelfde kindje op de doos prijkt, is het tijd voor vernieuwing.

Modellen gezocht!

Fabrikant Lu lanceert een wedstrijd voor nieuwe baby’s en peuters. Voor die van Betterfood moeten de modellen tussen de nul en twaalf maanden oud zijn, voor Vitabis tussen de twaalf en dertig maanden.

Gepersonaliseerde koekendoos

Wil je graag je kans wagen? Upload dan snel een foto van je oogappel op de website van Lu , samen met de geboortedatum en enkele gegevens. Vervolgens krijg je al een voorbeeld van hoe je gepersonaliseerd pak eruitziet. Bedoeling is dat je dit voorbeeldje deelt op je Facebookpagina. Deelnemen kan tot en met 22 februari.

Twee brand managers van Lu zullen de winnaars kiezen. Op 3 maart volgt de fotoshoot en daarna gaat de verpakking in productie. Die dozen zullen vijf jaar in de handel beschikbaar blijven.

Bron: Nieuwsblad.be

OOK INTERESSANT OM WETEN:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here